icon

Stále som v strese z toho, či budem tehotná

lianamstva
1. okt 2020

Asi viete že som pridávala x príspevkov ohľadom toho či som tehotná s testami čo sa vám zdali negatívne a schytala som aj kritiku ohľadom toho. Ďakujem ale každému kto mi odpovedal a snažil sa ma podporiť. Problém mám určite aj v hlave po tom čo sa stalo ale bolí to byť neustále v strese či nie som tehotná z niečoho takéhoto

susedka211
1. okt 2020

@lianamstva tie testy co si tu pár x dala, tak neboj určite nie si tehotná. Ale keď si chceš byť na 200% istá, tak zájdi za gynek a hlavne potom čo sa ti stalo vyhľadaj psychológa!

34michaela
1. okt 2020

@lianamstva však tu nikto nevie ci si alebo nie si 🙉 no podľa testov nie. Takže zájdu ku gyn a on ti povie to isté

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
krisbar
1. okt 2020

Ako podla toho co si pisala by som gynekologovi zasla tak ci tak. Ved nie je len riziko tehotenstva, ale skor ine. Minimalne vysetrit pohlavne choroby, ureoplazny, atd. Treba mu skomunikovat co sa ti stalo a on uz navrhne ktore testy spravi.

vierkainka
1. okt 2020

Písala som do tvojej diskusie, napíšem ti aj tu. Tehotná nie si. K doktorovi ale chod aj tak, môžeš mať nejakú pohlavnu chorobu, HPV, mohla si schytat aj niečo iné než tehotenstvo. Takže sa zameraj radšej na toto, ako na tehotenstvo.