Stalo sa vám, že test nenabral farbu?
Stalo sa vám že test netmavol čí len ešte malo hcg hormónu

@6veronika778 bože tento týždeň snáď už 10ti príspevok 🙈 ešte koľko razy?
@6veronika778 nie každý test ostane upne tmavý záleží od značky, farbivá vo vnútri a podobne. takže kľud nestresuj tento je pekne pozitívny
@stellarstar neni nič zle na opýtanie sa clear blue mi vyšiel tiež pozitívny ako dva po sebe 2+3 a dnes zrazu 1+2 takže neviem
Ano stalo sa mi to a uz som ti na to aj odpovedala v tvojej jednej z mnohych tem..ostalo to bez odozvy,takze neviem co chces este pocut ked na to vobec nereflektujes
@6veronika778 nie nie je ale každý deň? Bud si tehotná alebo to bolo biochemické
@6veronika778 asi zrejme bude biochemické
@sofia1979 ktovie nemusí ísť o biochemiceb
@sofia1979 prečo by to malo byt biochemické
@6veronika778 lebo ti digi ukázal nižší týždeň. Otestuj sa o 5 dní a uvidíš či stmavol alebo zbledol
@6veronika778 naštuduj si čo to znamená biochemické tt
@6veronika778 no keďže ti test ukázal nižší týždeň hcg klesá maká som to tak
Choď na krv k lekárovi a ten ti povie či si tehu alebo to bolo biochemické. Zbytočne neustále sa pýtať to isté a ešte byt aj nespokojná s odpovedami Ale ak ti Digi ukáže +2-3 a zrazu len +1-2 tak to vyzerá skôr že hcg klesá a teda najskôr to bolo biochemické tehotenstvo . Ak si teda nerobila jeden test z ranného moču a druhý potom čo si vypila liter vody

@6veronika778 je to pozitívny test, dala si len jednu fotku (čiže nedá sa vidieť, ci tmavne) Ak chceš vidieť, ci tmavne, tak testuj tou istou značkou.