Stihli sme to?
Prosim vas , taka blba otazka.dnes mi vysiel poz. ovu test, ale dnes mi posiel MM do prace. sex smee mali vcera , ale (prepacte za vyraz) ja som mala orgazm. az pottom ako tto vybral. dufam ze ma chapete ,. myslite ze b stoho nieco mohlo byt, velmi by sme cchceli babo. pred 2mes. som mala kyret. chcela som to anonimne preto ten novy ucet. dakujem
Áno, je možné otehotnieť, spermie vydržia aj niekoľko dní, teda keď budeš mat ovulaciu zajtra, je šanca. Ale tiež som nepochopila, čo ma s tým orgazmus?
Ak dnes vyšiel pozit.ovu test ovulacia bude pravdepodobne zajtra (cca 36 hod od pozit.testu). Tak to zajra eše skúste.
@3xm aj bez orgazmu je moznost otehotniet, kedze vela zien ho ani vaginalny nema a deti maju.
Ja trosku autorku zastanem ohľadne toho orgazmu.. kedysi som čítala, že práve orgazmus môže napomáhať dostať sa k spermiam na miesto (tie stahy). Bolo to len v ženskom casopise, tak ja netuším, či to je pravda 😀
@oblecenie99 ano, to je pravda, ze moze napomoct otehotneniu. Ale ona to napisala tak, ako keby si myslela, ze je k tomu nutne mat orgazmus.
@evamea no ano, ked si spomeniem na vyraz v tvari muza, ked sa od zeny dozvie, ze ona orgazmus nema, ked je v nej.
Nuz, vdaka za ten klitorialny. 🙈

To uvidíš ci ty bude meškať...ako to máme vedieť nie sme veštice či to vyšlo 🙃 každá z nás musí čakať 🙃