icon

Strata príznakov tehotenstva

18. sep 2025

Ahojte mamicky,
minuly tyzden som si nasla vytuzene 2 ciarky , synceka jedneho uz mam.
Pred testom aj po nom som v tie dni mala bolesti v podbrusku, aj pri prvom som to mala - kazdy den. Pichanie, tahanie, pri pohyboch, zohybani, atd.
No pred dvoma dnami som to prestala citit, aj prsia uz nie su citlive na dotyk… :( myslite, ze tehu skoncilo ?
K dr idem az buduci tyzden…

anonym_286cf9
18. sep 2025

@anonym_autor prestaň sa až moc všímať , lebo ti z toho pekne prepne

simca115
18. sep 2025

@anonym_autor súhlasím hore s príspevkom , nesleduje sa každé tehotenstvo je individuálne ..

anonym_0be4a9
18. sep 2025

@anonym_autor tak napr u mna som takto zistila, že to nie je ok, prestala som mať naliate prsia, následne začalo špinenie a MA v 6+5 tt. Nemusí to byť tvoj prípad, ale áno deje sa to..

marhulka13
18. sep 2025

@anonym_autor u mňa zas naopak, symptómy stále rovnaké aj horšie a bol z toho MA. Paradoxne pri úspešnom tehotenstve mi nebolo absolútne nič.

krasneleto
18. sep 2025

@anonym_autor na toto ti nikto z nas neodpovie... ostava verit, ze je vsetko v poriadku, tehotenske priznaky nie su znakom ani zdraveho ani nedobreho tehotenstva, podla nich sa orientovat naozaj neda...

zuzanellav
18. sep 2025

@anonym_autor je to strašne individuálne zažila som MA a vtedy ma prestali bolieť prsia. Teraz som zas tehotná tiež mi prestali príznaky z dňa na deň išla som na kontrolu a bolo všetko ok o pár dni sa vrátili. Každé tehotenstvo je iné.

anonym_15fbaf
18. sep 2025

Mne tak raz zmizli príznaky zo dňa na deň, išla som k Dr a bolo to Ma. Druhé tehu som takisto stratila nejaké z príznakov bolesť pŕs napr tak som sa zľakla a o pár dni sa to vrátilo. Už som v 26tt 🥹ak máš zlý pocit a stresujes chod určite k Dr 🙂

zuzi0911
18. sep 2025

Bolo mi extrémne zle a MA .

Priznaly môžu kolísať. Hlavne klud

jablkovastrudla
18. sep 2025

Mne priznaky kolisali, jeden tyzden boli a druhy nie. Kamoske bolo nonstop zle a po mesiaci zistila ze to bolo MA a jej telo o tom nevedelo. Prve mesiace su hop alebo trop, zostava ti jedine cakat. Plus kazde tehu je ine, drzim place ✊🏼

sajmonka_1216
18. sep 2025

ja som v 13. tt a ešte stále mi nič nie je... nemusíš mať príznaky

autor
18. sep 2025
@sajmonka_1216

ja som v 13. tt a ešte stále mi nič nie je... nemusíš mať príznaky

@sajmonka_1216 ani bolest podbruska, roztahovanie maternice ?

simca115
18. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to neni bolesť , to je len jemne pichanie poprípade maličký tlak ale nič hrozne

autor
18. sep 2025
@simca115

@anonym_autor to neni bolesť , to je len jemne pichanie poprípade maličký tlak ale nič hrozne

@simca115 a mas / mala si to stale, alebo ako prosim?

simca115
18. sep 2025
@anonym_autor

@simca115 a mas / mala si to stale, alebo ako prosim?

@anonym_autor momentálne 10+5 stále nie , občas , hlavne keď ležím

sajmonka_1216
19. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to som cítila možno jeden deň, inak nič