Stretli ste sa už s takým testom ?
Ahojte,neviete mi poradit,co toto znamena?Podla mna chybny test,ale moja znama,ktora pracuje v lekarni sa vyjadrila,ze uz sa s takymto stretla (zakaznicky sa jej chodili opytat) a takmer vzdy to bolo tehotenstvo.Ciarka sa mi ukazala do minuty,neskor sa trochu pokrutila.Robila som si z toho vcera srandu,ale po jej odpovedi nie som si ista.Este dodala,ze je to vyrobna chyba,kde testovaci kanalik nie je tam,kde ma byt,ale inde,ale vraj sa to stava.Dakujem za odpovede.

@miriam1983 ved jasne,ale nemam doma..len ma zaujima nazor na lekarnickynu odpoved..podla mna je to blbost
@bambulienka25 a teda ta ciarka co znamena?
@bambulienka25 ja som myslela tu vodorovnu,co mi nabehla hned a je pekne ruzova,nie kontrolnu
@ancovicka21a jedna ciarka negativne dve ruzove ciarky tehotna
Normalny negativny test,vodorovna ciara nic neznamena.Pracovala som aj ja v lekarni,no nikdy by som to.nevyhodnotila ako pozitivny t3st,nestretla som sa s tym
@bambulienka25 ved ja viem,pokial sa ma test namocit,kde je kontrolna ciarka,kde je testovacia 🙂
@mmoni89 dakujem,presne takuto odpoved som chcela citat 🙂 takze tej lekarnicke odporucim,aby zmenila pracu 😀
@bambulienka25 tuto 🙂 ale uz som dostala odpoved,ze to je nic
@ancovicka21tak ako neznamena ze nemozes byt tehu ,ale takto nevyzera pozitivny tehu test,moze byt chybny.No ja by som ziadnej nepovedala ze to znamena + pretoze takto vyzerat nema a lepsie byt neskor pozitivne prekvapeny ako sklamana
@mmoni89 ja som tiez toho nazoru ako ty..ze je chybny
je to pre teba také dôležité vedieť okamžite či si tehotná? Však nechaj sa prekvapiť. Ak si tehu, bude to pokračovať aj bez tvojho zásahu...
@deti95060810 beriem lieky,ktore ako tehotna uzivat nemozem,hrozi poskodenie plodu,razstep chrbtice a podobne...rano pojdem na gyndu,budem mudrejsia 🙂
@ancovicka21a takto byva zafarbeny test, ktory je prilis nasiaknuty mocom. Nie je to urcite zabludena kriva druha ciarka kt by znamenala tehu. Toto je negativny test.
oci mam nadmieru dobre ale prepac nevidno tam naozaj nic .. urob si iny test
@lala0948 vypada to ako tehu ciarka.. a naozaj,zmizla? Hm to som este nepocula. Najmudrejsie okrem doktora rano urobit novy test.

Ved urob este jeden.