icon

Styk deň po menzese - pálenie a možnosť otehotnenia

pocahonntas
10. sep 2012

s partnerom sme sa milovali den po menstruacii a praskol nam kondom. Nielen, ze sa bojim mozneho tehotenstva ale znepokojuje ma aj to, ze partnerov ejakulat ma dost stipal, neviete cim to je? a otehotnel uz niekto ked mal pohl. styk den po menzese? dakujem

katecameron
10. sep 2012

ano presne den po ms som otehotnela ja osobne dnes ma nas bozí zazrak 5rockov 🙂 a som stastna ze ho mam

pocahonntas
autor
10. sep 2012

noo len do kelu pri nasej momentalnej financnej situacii by to nebolo asi najvhodnejsie...aj ked v podstate raz by sme babo chceli ale este nie teraz..tak neviem co mam robit vobec som nevedela kvoli tomu spat 😒

patulu
10. sep 2012

to že vam praskol ešte nemusi nič znamenat..kolky sa snažia kolko krat a nič...

nibiru
10. sep 2012

@pocahonntas nabuduce existuje tabletka po tusim escallpe i ako sa vola ak sa nieco take stane kupis ju v lekarni zabrani otehotneniu do 72h.od styku

pingu1
10. sep 2012

@pocahonntas no mozes mat reakciu na latex. mna kondom vzdy vystipal. kup si probioticke cipky. napr. gyntima, maldion...

biancarv
10. sep 2012

ahoj @pocahonntas ja som otehotnela v deň, keď som mala dostať menštruáciu a už sa neviem dočkať, kedy sa mi môj pokladík narodí 😀

pocahonntas
autor
11. sep 2012

@nibiru len tabletka "po" je strasne svinstvo, niekolkonasobne horsie ako obycajna antika....cyklus sa potom upravuje aj pol roka, zaludocne problemy a vselico ine, nerada sa zahravam s hormonmi

pocahonntas
autor
11. sep 2012

@pingu1 nikdy pred tym sa mi to nestalo, mam pocit, ze to skor bolo spermiami....snad to nie je alergia :D

pingu1
11. sep 2012

@pocahonntas no, alebo mas nejaku infekciu. kazdopadne bez na gyndu, alebo si kup rosalgin.. uf, to mi dalo roboty, kym som si zmyslela ako sa to vola 😀

nibiru
11. sep 2012

@pocahonntas no myslim že je to lepsia,lacnejsia alternativa pokial je tehotenstvo neželane ako nasledna interupcia!

katieg85
19. feb 2013

@pocahonntas pokial ja viem tak v ziadnom pripade nemozes otehotnet den po menstruacii.to je nezmisel,a ked uz nekto povie ze ano tak otehotnel pred menstruaciou a to sa zas vela stava ze menstruaciu este moze dostat

sorciera24
19. feb 2013

@katieg85 kludne moze otehotniet den po MS, moze mat kratsi cyklus, skoru ovulaciu...napr. ja mam na 10-11 den....staci mat par dni pred tym styk (spermie par dni vydrzia) a junior je tu 😉

simca06022011
19. feb 2013

no slecna uz asi vie ci bola alebo nebola tehotna... v septembri 🙂) ale mne sa to nezda ako pravdepodobne tiez...

katieg85
19. feb 2013

@sorciera24 kratsi cyklus ma tiez maloktora zena no to by sa stat mohlo,ale ktora ma 6=7 dni tak nie,ale to uz moze aj zakladatelka povedat ci otehotnela ci nie ked pisala v septembri 🙂

sorciera24
19. feb 2013

@katieg85 je ich dost....myslim taky kratky, ze 25dnovy.....(ten je uplne bezny).....otehotnie den po MS, napr. na 7 den teda....ovulaciu ma na 10 den....(3 dni spermie v tele v pohode vydrzia)...cize uplne bezne otehotnenie;)....ja viem, stara tema, ja som reagovala na teba, ze je to nemozne....co nie je, praveze je to celkom a dost mozne....

katieg85
19. feb 2013

@sorciera24 moze sa stat ale to je 1 ku 100,ja to mam odskusane stale sme to robili po menstruacii lebo som vedela ze neotehotnem 🙂

sorciera24
19. feb 2013

@katieg85 nie je to 1:100;)...ved jasne, ak mas dlhsi cyklus a ovulaciu neskor, tak je ajsne, ze neotehotnies......

66misulka
19. feb 2013

@pocahonntas ja som tiez tak otehotnela s druhym ...a najprv ze nic sa nemoze stat a teraz mam 3mesacnu Misku🙂...a tiez sme neboli v tom stadiu zeby sme si to mohli dovolit🙂...ale ve uz pri prvom sa uz nejak to druhe zvezie🙂

pocahonntas
autor
20. feb 2013

@simca06022011 :DDD veru tak...tiez som sa smiala ked som videla tieto nove komenty :D

katieg85
20. feb 2013

@pocahonntas ja som si az neskor vsimla ze to je stara tema,no ukazala sa mi na boku tak som regovala 🙂 nechces nam to prezradit ako to dopadlo? 🙂 🙂 🙂

pocahonntas
autor
21. feb 2013

@katieg85 to je ok a dakujem za prispevok🙂 no bola z toho mykoza:D nic viac 🙂