Styk v čase mimo ovulácie - môžem byť tehotná?
Môžem byť tehotná ,keď som mala styk v čase keď som neovulovala?
Môže byť, spermie prežijú aj viac dní
no styk som mala 3 januára , nechtiac praskol kondóm ,, ale v týchto dňoch mám mierne biele spinenie väčšinou to mám pred ovuláciou ( aj v kalendári mi ukazuje že budúci týždeň by mi mala prísť ovulácia ) viem netreba sa tým riadiť alee to percento je asi nižšie aby som bola tehotná zrejme ,,či ,,lebo čítam články a som zmätená ,, ďakujem za každú radu
mávam aj dlhší cyklus približne 40 dní ,, a styk bol asi 9-10 dní po PMS ,, vy ženy , dámy sa určite lepšie vyznáte , lebo s takouto situaciou sa stretávam prvýkrát (v hlave idú myšlienky ;(( )
@aniee_aniee Zalezi na tom kedy bol prvy den poslednej menstruacie a ktory den cyklu bol styk. Ale aj tak, nikto ti nepovie ci si mala ovulaciu alebo nie len takto na fore. Pri dlhsich cykloch je pravdepodobnost, ze ovulacie je neskor, u teba az po 20DC pravdepodobne - ale to je vsetko len teoria. Aj aplikacia ti pocita len teoreticky.
Prvý deň poslednej menštruácie bol 20december ,, styk bol 3.januara (10dni od skončenia PMS ) som zúfalá a nemám s kým prebrať túto tému ://
@aniee_aniee PMS je predmenstruacny syndrom, takze urcite nie od skoncenia PMS. Tiez nezalezi na tom kolko dni je to od skoncenia krvacania, dolezity je vzdy len prvy den menstruacie, to je prvy den cyklu. Styk bol na 15DC, co je za normalnych okolnosti ovulacia alebo tesne po, ale ak mas 40 dnove cykly a standardne dlhu lutealnu fazu, tak ovulacia je ocakavana priblizne na 26DC co je dnes 🙂
Nikto ti teraz neda presnu odpoved, podla mna je pravdepodobnost mala, ale nikdy nevies. Teraz uz aj tak nic neurobis, pockaj do dna ocakavanej menstruacie a ked nepride, tak si urob test.
Ďakujem ,, krásne 🙂

Ano, ak nastala ovulacia par dni potom alebo den predtym. Spermie v tele mozu prezit zopar dni. Otazne este je ci naozaj presne vies kedy si ovulovala.