Sú Mamatesty spoľahlivé?
Ahojte, akú máte skúsenosť s mamatestom? Robila som si ho včera ráno, mam nepravidelný cyklus a nemám odsledovanú ovuláciu, pohlavný styk som mala tento cyklus iba pred 13 a 14 dňami. Včera keď som si robila test vyšiel hneď pozitívne a čiarka bola pekná, žiaden duch. Druhý test nemám a nechce sa mi kvôli tomu bežať do mesta. Myslíte, že môžem veriť tomuto testu a v pondelok zavolať gynekologičke alebo radšej ísť kúpiť ďalšie testy behom týždňa a skúsiť odtestovať znovu?
radšej kúp iný
@veronikaszabova môj vyzeral rovnako, v časovom limite. Čo-to som už o týchto testoch čítala, niekto píše, že sú najlepšie a iné zas, že im ukazovali falošnú pozitivitu. Tak teraz neviem, asi skúsim ešte další ako hneď volať lekárke. Ale rada si prečítam skúsenosti iných žien s týmto testom 🤗
Drzim palce
@marinecka95 takych duchov netreba brat vazne. mala som trosku silnejsiu ciarku a vobec som neriesila, zopakovala som test pre istotu az o 6dni a to uz boli kolajnice.
@majamat áno, ja som vedela, že nie som tehotná, hcg v krvi bolo menšie ako 0.1, bola som po KET.
Testy som potom namočila preto do jedného moču lebo som vedela, že duchujú - na jednom čiarka, ďalší snehobiely aj keď som vedela, že tehotná nie som na 100%
@marinecka95 ved to, ze duchuju. teraz mimoriadne. co je blbe, ze niektore zienky sa toho moc chytaju robia testy strasne skoro, rozyslaju nad tehu v polke cyklu a pod.
A skúšala ste niektorá aj rapiclear? Skúšala som ho asi pred hodinou, teda nie z ranného moču. Ukázal ducha, takého slabučkeho, viditeľného iba voľným okom, asi minutu som čakala a potom som musela odísť k mame tak som ho nechala tak.. a teraz keď som prišla domov som ho znova pozrela a druhá čiarka ako koľajnice, ale teda asi po časovom limite, neviem či sa takéto čiarky počítajú 😁
Autorka podla mna tehotna si… to uz by bola aka nahoda keby ti meskala MS a dva tehu testy roznych znaciek by ukazali kolajnice… v pondelok volaj lekarke 🙂
Veď ukáž test
@floki1994 to su paradne kolajnice. to uz je jasny vysledok.
akoze tu ani nejde o to, ci spravne ukazuju, ale testuje sa prilis skoro a riesia sa duchovia.
jednoducho ked vidim ducha, tak neriesim. a otestujem znovu. nie ako to tu baby robia, ze daju foto a riesia, ci tam duch je,a lebo nie je.
pritom to ma jednoduche riesienie, pockam par dni a otestujem znovu a ak su taketo pradane kolajnice, vsetko je jasne a nemusim hladat duchov.
Vyzerá to, že nakoniec mamatest neklamal, urobila som si dva inej značky a boli pozitívne, ďakujem všetkým za reakcie
Ahojte, za mňa mamatest či už tehotenský alebo ovulačný 100% spoľahlivé. Ale či som tehotná som testovala až v deň keď mala prísť menštruácia a hneď boli krásne 2 čiarky. Ovulačné som robievala poobede a bolo jasné,kedy je ten deň D. Držím palce @autorka, nech všetko vyjde ako má 🍀

Ja som im vždy verila ale teraz ma sklamali.
Namočila som aj dva do jedného moču keď vybehla čiarka. Jeden pozitívny jasne, druhý nič. Hcg v krvi <0,1 čiže o žiadne biochemické tehotenstvo nešlo.