icon

Sú moje tehotenské testy pozitívne?

simona2336
17. jún 2025

Som 29 den cyklu, počkám ešte dva dni či zosilneju.. Ale môže to byť pozitívne? Snažíme sa tretí mesiac a od 23dňa cyklu ma boli vajecniky, raz za cas maternica.

Sú moje tehotenské testy pozitívne?
Strana
z2
m226
17. jún 2025

@simona2336 ja si myslím že nie si tehotná bohužiaľ ten pásik čiarka len jedná silná ale skús neskôr áno ja som tiež čakala a čakala mali sme termín aj do KE na kliniku a vtedy keď sme nečakali buuum dieťatko držím palce nech to vyjde

januska12323
17. jún 2025

Pozitívny vyzerá inak ale budú ťa presviedčať o duchoch. Pokiaľ si nemala neskoro ovuláciu už mali byť viditeľné viac.

evcagabi
17. jún 2025

Ako okej, ked nejak natocim telefon do svetla ciarku vidim. Ale ja osobne za pozitivne testy povazujem tie, kde nemusim nahanat 👻

simona2336
autor
17. jún 2025
@januska12323

Pozitívny vyzerá inak ale budú ťa presviedčať o duchoch. Pokiaľ si nemala neskoro ovuláciu už mali byť viditeľné viac.

@januska12323 cca 15 deň cyklu bola ovu lebo vzdy ma boli podbrusko jeden deň ked ovulujem... MS mi skáče od 28-32 dňa.. A hlavne vždy som mala sneho-biele testy a tieto dva dnes su taketo... Tak mam taku malu nádej..

evcagabi
17. jún 2025
@simona2336

@januska12323 cca 15 deň cyklu bola ovu lebo vzdy ma boli podbrusko jeden deň ked ovulujem... MS mi skáče od 28-32 dňa.. A hlavne vždy som mala sneho-biele testy a tieto dva dnes su taketo... Tak mam taku malu nádej..

@simona2336 a su z ranneho mocu?

simona2336
autor
17. jún 2025
@evcagabi

@evcagabi mamatest bol z druheho ranneho moču ked som prišla z roboty a clearblue som skusila ked som sa teraz zobudila lebo som spala po nocnej 😃 takze ani jeden neni uplne z ranneho moču

simona2336
autor
17. jún 2025
@evcagabi

@evcagabi
No takto vyzera teraz ale to je uz skoro po hodine

januska12323
17. jún 2025

Skús o tie dva dni ráno, ja nerada dávam falošné nádeje.

klarabohun77
17. jún 2025
@simona2336

@evcagabi

@simona2336 ja to tam vidim🍀

sona272
17. jún 2025

Aj ja vidím

michicka
17. jún 2025
@simona2336

@evcagabi

@simona2336 držím palce, tiež niečo vidím

kaca222
17. jún 2025

Podľa mňa aj hej, ale ešte to nič neznamená. A je totálna blbosť, že by už mali byť viditeľné viac. Najlepšie vydržať ešte tie dva dni a skúsiť znovu, či bude tmavnúť. Držím palce

krasneleto
17. jún 2025

ja to tam tiez vidim, ale ci je to tam skutocne, skus o dva dni, bude to jasnejsie

nelka93
17. jún 2025

No hlavne testy odcitane po hodine sú neplatné. Počkaj ci nepríde menzes na ten posledný možný deň a potom si sprav ráno.

simona2336
autor
17. jún 2025

Ďakujem baby.. Skusim o dva dni.. Ale asi zavolam gynde lebo som vojacka a mam ist na dva týždne na výcvik takze tento týždeň to musím poriešiť či ist na PN-ku alebo nie.. Dufam že vyskočia už silnejšie lebo neviem co mam robiť 😩

tinka_1807
17. jún 2025

@simona2336 Som 29 cyklu tiež 🙈 a včera pozitívny test. Moja druhá čiarka bola ale o dosť jasnejšia ako ťa tvoja. Bola jasne viditeľná. Nechcem ťa strašiť, možno si mala len posunutú ovuláciu. Takto čiarky som mala ja pred 5 dňami. Cize ak si mala neskôr ovuláciu, tak to môže byť tehotenstvo. Bohužiaľ nám ostáva len čakať. Ja po dvoch biochemickych som tiež zvedavá, či to tentokrát vyjde...

simona2336
autor
18. jún 2025
@tinka_1807

@simona2336 Som 29 cyklu tiež 🙈 a včera pozitívny test. Moja druhá čiarka bola ale o dosť jasnejšia ako ťa tvoja. Bola jasne viditeľná. Nechcem ťa strašiť, možno si mala len posunutú ovuláciu. Takto čiarky som mala ja pred 5 dňami. Cize ak si mala neskôr ovuláciu, tak to môže byť tehotenstvo. Bohužiaľ nám ostáva len čakať. Ja po dvoch biochemickych som tiež zvedavá, či to tentokrát vyjde...

@tinka_1807 dnes som mala oba testy uplne biele.. Tak uz len čakať na kramy 🤷‍♀️ ale zaujímavé ze vcera oba testy ako tak čiarka aj to nie z ranneho moču a dnes uz nič.. Ale v piatok behnem doktorke ak sa nepustia kramy ci som ok..ci tam neni cysta alebo co sa deje..

tinka_1807
19. jún 2025
@simona2336

@tinka_1807 dnes som mala oba testy uplne biele.. Tak uz len čakať na kramy 🤷‍♀️ ale zaujímavé ze vcera oba testy ako tak čiarka aj to nie z ranneho moču a dnes uz nič.. Ale v piatok behnem doktorke ak sa nepustia kramy ci som ok..ci tam neni cysta alebo co sa deje..

@simona2336 Je mi to ľúto, je dosť možné, že to bolo biochemické. Mám za sebou dve ... Čiarka presne zoslabla a potom už prišli krámy. Krvácanie mi vtedy začalo zvyčajne až cca o 2-3 dni po tom, čo test zoslabol. U mňa tentokrát čiarka silneje... Posielam foto z dnešného ranného. Tak snáď sa tentokrát udrží .... Prajem aj vám nech to čím skôr vyjde 🙂

barbie8
20. jún 2025

@simona2336 Ahoj tiež som mala takéto slabulinké čiary a teraz tá čiarka spinká vedľa mňa ❤️🫠 držím ti palce

simona2336
autor
20. jún 2025
@tinka_1807

@simona2336 Je mi to ľúto, je dosť možné, že to bolo biochemické. Mám za sebou dve ... Čiarka presne zoslabla a potom už prišli krámy. Krvácanie mi vtedy začalo zvyčajne až cca o 2-3 dni po tom, čo test zoslabol. U mňa tentokrát čiarka silneje... Posielam foto z dnešného ranného. Tak snáď sa tentokrát udrží .... Prajem aj vám nech to čím skôr vyjde 🙂

@tinka_1807 držím silno palce nech je všetko v poriadku ❤️🍀 ja som dnes bola u gyndy a mam 3,7cm cystu na/pri vajecniku... Kramy ani nemaju prísť ze to vidi tak ze pridu az o dva týždne ze som akoby v strede cyklu...Injekcia do riti, odber krvi na hcg a o dva týždne na kontrolu a kludovy režim aby mi cysta neprskrtila vajicovod ci co... Takže od snaženia tento krat pokoj :/

tinka_1807
20. jún 2025
@simona2336

@tinka_1807 držím silno palce nech je všetko v poriadku ❤️🍀 ja som dnes bola u gyndy a mam 3,7cm cystu na/pri vajecniku... Kramy ani nemaju prísť ze to vidi tak ze pridu az o dva týždne ze som akoby v strede cyklu...Injekcia do riti, odber krvi na hcg a o dva týždne na kontrolu a kludovy režim aby mi cysta neprskrtila vajicovod ci co... Takže od snaženia tento krat pokoj :/

@simona2336 ďakujem pekne. 🙂 Zatiaľ sa čiarka drzi silna. ....
Fúha, zaujímavé. Mne ešte napadlo, či to nemôže byť mimomaternicové tehotenstvo... Ale to by asi nebol ten nález až taký veľký, že 3,7cm. Držím palce každopádne. Je dobré, že ťa sledujú. 🙂 Ja inak tie zburwm musieť na gyn, keďže emam čudný zltozeleny výtok ... Tak snáď bude všetko ok

terry658
20. jún 2025

@simona2336 som na tom podobne.

simona2336
autor
21. jún 2025
@terry658

@simona2336 som na tom podobne.

@terry658 a v ktorom dni cyklu si...vrd sleduj ci nesilnie a ked tak by som sla doktorke aby si tam náhodou nemala cystu ako ja 🙄 pravdepodobne z nej som mala čiarky na teste...

terry658
21. jún 2025
@simona2336

@terry658 a v ktorom dni cyklu si...vrd sleduj ci nesilnie a ked tak by som sla doktorke aby si tam náhodou nemala cystu ako ja 🙄 pravdepodobne z nej som mala čiarky na teste...

@simona2336 popravde ja neviem. Kramy som mala pred dvoma týždňami ale iba dva a pol dňa. A hneď po nich sme sa nechránili. Takže by sok mala byť len 1-2 týždne. Dnes som si kúpila digi test

simona2336
autor
20. júl 2025
@tinka_1807

@tinka_1807 ahoj ☺️ no cysta mi odisla s kramami, ovulacia bola presne v deň kontroly u gyndy a dnes som 28dc a mam znova slabucky test 🙈 jedine co citim boľavé prsia a mierne bolenie bruska ako pred kramami... Co hovoris na test? Čiarka vyskocila po minute.. Uz som ho odlozila ze nic a zrazu slaba ciarka

terry658
20. júl 2025
@simona2336

@tinka_1807 ahoj ☺️ no cysta mi odisla s kramami, ovulacia bola presne v deň kontroly u gyndy a dnes som 28dc a mam znova slabucky test 🙈 jedine co citim boľavé prsia a mierne bolenie bruska ako pred kramami... Co hovoris na test? Čiarka vyskocila po minute.. Uz som ho odlozila ze nic a zrazu slaba ciarka

@simona2336 toto je už pekne silný test. Kúp si digitálny ale podľa mňa to vyzerá veľmi nádejne.

simona2336
autor
20. júl 2025
@terry658

@simona2336 toto je už pekne silný test. Kúp si digitálny ale podľa mňa to vyzerá veľmi nádejne.

@terry658 ale musim pockat na ďalšie rano s testovanim ci?

michicka
20. júl 2025
@simona2336

@terry658 ale musim pockat na ďalšie rano s testovanim ci?

@simona2336 držím palce!!! 😇 a mas porobené aj hormonálne testy? Či snažíte sa krátko?

simona2336
autor
20. júl 2025
@michicka

@simona2336 držím palce!!! 😇 a mas porobené aj hormonálne testy? Či snažíte sa krátko?

@michicka ďakujem pekne ☺️ dufam ze tento krát to vyšlo 🙂 a krátko.. Toto je 4 mesiac..žiadne testy sme nerobili...
Robila som teraz este jeden ci neni prvý falošný.. My pride este silnejší o niečo.. Skusim zajtra ☺️

michicka
20. júl 2025
@simona2336

@michicka ďakujem pekne ☺️ dufam ze tento krát to vyšlo 🙂 a krátko.. Toto je 4 mesiac..žiadne testy sme nerobili...
Robila som teraz este jeden ci neni prvý falošný.. My pride este silnejší o niečo.. Skusim zajtra ☺️

@simona2336 super teším sa s tebou, potichúčky, daj potom vedieť 😇

Strana
z2