icon

Sú prvé príznaky tehotenstva?

elye11
17. jún 2025

Ahojte 8.6 som mala akože menštruáciu celý čas hnedý vitokktory trval 4 dní. Od včera mi je nejako zlé vždy som milovala cibuľu svokra čistila cibuľu mňa naplo s jej vôňi bolesti podbrušku náladová zvečene prsia bolesť hlavy zajtra mam ísť k lekárovi test som si nerobila nemala som ani čas ísť ho kúpiť , pri prvej dcére ktorá má už 2 aj pol roka som nemala žiadne príznaky kým som nebola 2 mesiace nemám žiadne skúsenosti s takým niečím môže to byť tehotenské priznaky nechránený sex ... tak tomu trosku nechápem a ešte aj únava vždy som bola aktívna teraz ma skoro nič nebaví najradšej by som len jedla od rána do večera čokoládu ľadové Kaštany tak neviem nejaké skúsenosti🙂 prepáčte za gramatiku

jaskolka
17. jún 2025

@elye11 tak môžeš byť tehotná,aj nemusíš byť..fakt si len urobiť test,toto všetko bude len hadanie a tipovanie buď -alebo

elye11
autor
17. jún 2025
@jaskolka

@elye11 tak môžeš byť tehotná,aj nemusíš byť..fakt si len urobiť test,toto všetko bude len hadanie a tipovanie buď -alebo

@jaskolka zajtra idem k lekárovi gyn aj sa bojím dve deti a pred 6 mesiacmi som vybrala teliesko nerobilo mi dobre .m

pr85
17. jún 2025

@elye11 Mala si nechránený sex? Ak áno, urob si test.

sona272
17. jún 2025

8.6. si mala menštruáciu ? Tak to nijako nemôžu byť žiadne znaky tehotenstva

edithp
17. jún 2025
@sona272

8.6. si mala menštruáciu ? Tak to nijako nemôžu byť žiadne znaky tehotenstva

@sona272 mysli si, že to bola menštruácia. Píše že mala iba výtok celý čas, 4 dní.