icon

Sú to pozitívne tehotenské testy?

tina1919
6. júl 2025

Žienky už asi šaliem 😀.. s priateľom sa snažíme dva roky o dieťa, minulý týždeň som bola u doktora - nič na sone evidentne nevidel, podali sme si žiadosť na ivf. Mešká mi menštruácia 10 dní a robila som si dva testy z jedného moču.
Vidíte tam dve čiarky?

Sú to pozitívne tehotenské testy?
lucia13022023
6. júl 2025

Na tom hornom je slabšia

mdse
6. júl 2025

@tina1919 mávaš nepravidelný menses? Vieš kedy bola ovulácia? Lebo ak by bola ovulácia už pred 24 dňami a menzes mešká 10 dní, toto nie je čiarka ukazujúca tehotenstvo.

tina1919
autor
6. júl 2025
@mdse

@tina1919 mávaš nepravidelný menses? Vieš kedy bola ovulácia? Lebo ak by bola ovulácia už pred 24 dňami a menzes mešká 10 dní, toto nie je čiarka ukazujúca tehotenstvo.

@mdse nemám prehľad o ovulácii, minulý mesiac som užila norethisteron kvôli dovolenke a oddialeniu ms čiže určite mi to rozhádzalo aj ovuláciu

simona1998
6. júl 2025

@tina1919 vzhľadom nato , že to je pepino , tak sú pre mňa tieto testy absolútne nevypovedajúce. Určite si urob inú značku, držím palce 🍀

mdse
6. júl 2025
@tina1919

@mdse nemám prehľad o ovulácii, minulý mesiac som užila norethisteron kvôli dovolenke a oddialeniu ms čiže určite mi to rozhádzalo aj ovuláciu

@tina1919 tak v tom prípade urob iný test napr.zajtra, Pepino sú najhoršie testy na trhu.

stellarstar
6. júl 2025

Na hornom je slabšia ale je trochu ďalej ako by mala byť ( to bude ta spojka testov ) takze za mňa negatívne testy

glade22
6. júl 2025

Ja len pridávam, že nemá zmysel robiť dva testy rovnakej značky ešte z toho istého balenia z toho istého moču. To akoby si si urobila len jeden.
A podľa mňa je to len kanalik, keďže tá čiarka je úplne tenučká

nikolani
6. júl 2025

@tina1919 určite by som pár dní ešte počkala. Ak máš teraz rozhodzanu MS a teda aj ovulaciu tak ovulácia kľudne mohla byť len teraz niekedy. A ako píšu vyššie, radšej iný test

zuzi0911
6. júl 2025

Pepino? Kup inú značku

anonym_fc81b5
9. júl 2025

Ahojte baby. Vidíte niečo? Alebo sa mi to len zdá?

selena_luna
9. júl 2025
@anonym_fc81b5

Ahojte baby. Vidíte niečo? Alebo sa mi to len zdá?

@anonym_fc81b5 ja som vyborna lovkyna duchov, ale tento vyzera uplne cisto zial

anonym_dca980
Autor odpoveď zmazal
martul
9. júl 2025
@anonym_dca980
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_dca980 akože nehnevaj sa, tmavšiu fotku si už nevedela spraviť?

anonym_dca980
Autor odpoveď zmazal
nikaeli
9. júl 2025

Ani jeden test nie je pozitívny.
Resp.ja nevidím nič, ani len duchov 🤷🏻‍♀️