Sú to príznaky tehotenstva alebo predmenštruačný syndróm?
Mam mat MS 19. - 20. 4. (buduci tyzden sobota - nedela).
Uz 3 dni mi byva zle na vracanie v rannych hodinach, ale niekedy aj poobede, aj teraz.
Mala som velmi slabunky hnedkaste spinenie vcera aj dnes.
Menstruaciu mavam pravidelnu.
@marhulka13 pri prvom som mala tiez velmi skoro priznaky, prsia, unava este pred MS, a tiez mi byvalo na vracanie ale nevracala som nikdy, iba taky pocit ze myslis ze ides vracat ale nejdes, a teraz tiez,
Preto ze ci niektora z vas nemala toto pred MS
v podstate si dnes len cca 5 DPO, ak ma byt ms na buduci tyzden (za predpokladu ze mas LF 14 dni) cize v podstate este vajicko ani nedoputovalo do maternice...
Pockala by som asi hlavne ci ms pride alebo nie, lebo toto mavam pravidelne kazdy mesiac 😀
Ja som mala príznaky ešte keď som nemala pozitívny test. Šla som autom zdieľanou jazdou a bolo mi zle v zákrutách, tak šup jeden kinedryl, keď som mala pocit, že to nepomohlo, šup druhy kinedryl... Šofér (chudák, teraz mi je to ľúto), dostal v aplikácii odo mňa horšie hodnotenie lebo som si myslela ze za to moze on. Potom som si musela v električke sadnúť v smere jazdy, aj mi to bolo čudné a vravím si, že nejako sa príliš kymáca (bežná električka na Obchodnej v BA)... Takže áno, ja verím, že ti môže byť zle aj takto skoro.
Problém je že tie príznaky sú častokrát podobné 😅 takže to môže byť pms + sleduješ sa lebo čakáš, že si tehotná.. alebo si tehotná 🙂 ukáže len čas

To je veľmi skoro na príznaky