icon

Sú to príznaky tehotenstva alebo predmenštruačný syndróm?

11. apr 2025

Mam mat MS 19. - 20. 4. (buduci tyzden sobota - nedela).
Uz 3 dni mi byva zle na vracanie v rannych hodinach, ale niekedy aj poobede, aj teraz.
Mala som velmi slabunky hnedkaste spinenie vcera aj dnes.
Menstruaciu mavam pravidelnu.

marhulka13
11. apr 2025

To je veľmi skoro na príznaky

autor
11. apr 2025

@marhulka13 pri prvom som mala tiez velmi skoro priznaky, prsia, unava este pred MS, a tiez mi byvalo na vracanie ale nevracala som nikdy, iba taky pocit ze myslis ze ides vracat ale nejdes, a teraz tiez,
Preto ze ci niektora z vas nemala toto pred MS

magic08
11. apr 2025

v podstate si dnes len cca 5 DPO, ak ma byt ms na buduci tyzden (za predpokladu ze mas LF 14 dni) cize v podstate este vajicko ani nedoputovalo do maternice...

ciola
11. apr 2025

Pockala by som asi hlavne ci ms pride alebo nie, lebo toto mavam pravidelne kazdy mesiac 😀

katarinanana
11. apr 2025

Ja som mala príznaky ešte keď som nemala pozitívny test. Šla som autom zdieľanou jazdou a bolo mi zle v zákrutách, tak šup jeden kinedryl, keď som mala pocit, že to nepomohlo, šup druhy kinedryl... Šofér (chudák, teraz mi je to ľúto), dostal v aplikácii odo mňa horšie hodnotenie lebo som si myslela ze za to moze on. Potom som si musela v električke sadnúť v smere jazdy, aj mi to bolo čudné a vravím si, že nejako sa príliš kymáca (bežná električka na Obchodnej v BA)... Takže áno, ja verím, že ti môže byť zle aj takto skoro.

andrea2323
11. apr 2025

Problém je že tie príznaky sú častokrát podobné 😅 takže to môže byť pms + sleduješ sa lebo čakáš, že si tehotná.. alebo si tehotná 🙂 ukáže len čas