Sú výtoky príznakom tehotenstva?
Dobry den zeny dakujem po nirktorim co mi odpovedali na predoslu otazku ale mam este jednu no som tyzden aj tri dni od pohlavneho styku a od vcera mam vacsie vytoky proesvitne a obcas biele a zvkastny pocit v posve no nic ma nesvrby ami nezapacha....10 dniuz mozem mat priznaky? Pri malom si nepamatam na tento priznak a dakujem este raz
Vytok nie je priznakom tehotenstva, urcite nie tri dni od pohlavneho styku. Priznakom tehotenstva je pozitivny test.
Sprav si test a uvidis ked si na pochybach... Vytok vo vseobecnosti moze znamenat hocico😊😊
Dobry den chcem sa opytat baby mali ste taky problem vcera som mala na gatach ruzovy vytok tak trochu sla som.do sprchy a dala som.si vlozku ja ze to su krami.no neviem ale ked mi.zacinal mendes tak som mala hnedy vytok.toto sa mi este nestalo bolesti mam ako na krami a stale nic boli ma brucho krize.meska mi 3 dni.s priatelom sme sa milovali v marci po mendzese.dakujem.za odpovede.ak ste mali ten ruzovy vytok.porad mi .prosim
Dobrý deň chcela by som sa spýtať či môžem byť tehotná mala som 2dni menzes a na tretí deň som mala hnedý výtok je to príznak tehotenstva ďakujem
Mozete mi povedat ze v auguste som mala mendez norlmane ale sravila som si po troch dnoch test bol pozitivni teraz 5.9 som dostala zase mendez a test zase bol pozitivni mozem bit tehotna aj mat mendez

Myslim ze takychto podobnych otazok je tu viac ... jednak si myslim ze na vselijake priznaky je skoro a vytok je normalny jav .. cize nemusi byt priznakom ale aj moze.. ja som vytok mala biely .. ale zacal cca v 3 mesiaci .. ono to moze byt kludne aj ovulacny vytok alebo vytok pred MS.. treba vyckat spravit test..