icon

Svetlohnedé špinenie a pozitívny test

4. máj 2025

Ahojte, chcem sa spytat na skusenosti dievcat s testom mamatest, ide to ze sem tam mam svetlohnede spinenie. Clear blue vyslo 1-2 tt , vychadza to podla folikumetrie, ze je 12 alebo 13 dpo....nemalo by to byt silnejsie?dakujem za nazory...to spinenie ma trochu irituje...

Svetlohnedé špinenie a pozitívny test
xxemma
4. máj 2025

12-13dpo je druha ciarka silna dost, skor by som riedila to hnede spinenie u gyn, je dost mozne, ze mas malo progesteronu.

autor
4. máj 2025
@xxemma

12-13dpo je druha ciarka silna dost, skor by som riedila to hnede spinenie u gyn, je dost mozne, ze mas malo progesteronu.

@xxemma bola som na odberoch krvi, progesteron je okolo 80nmol/l neviem ci malo alebo vela, iba mi dal termin dalsi

xxemma
4. máj 2025

80 je dost, moze to byt aj z uhniezdovania, no ja som prave mala zle skusenosti. Minimalne by som si zabolala k dr, ze stale spinis, ci jd to ok.

autor
5. máj 2025
@xxemma

80 je dost, moze to byt aj z uhniezdovania, no ja som prave mala zle skusenosti. Minimalne by som si zabolala k dr, ze stale spinis, ci jd to ok.

@xxemma dnes opat robeny test lebo stresy myslite ze to zosilnelo? ked je to 13 dpo pride mi to slabe

sofia1979
5. máj 2025

Sa mi zdá, že oproti vcerajsiemu zosilnel o o trosku treba robiť každý 2den stúpa hcg v každom prípade držím palce nech sa to podarí a testy už len silneju

littledaisy
5. máj 2025

Ja som mala podobnú čiarku. A všetko oki 🙂 špinenie je celkom normálne na začiatku. Hlavne nestresovat. Pokial toho nie je hrozne veľa alebo nekrvacate červenou krvou,tak si myslím, že všetko ok. 🙂 môže sa uhniezďovať ešte, môžu byť hormonálne výkyvy atď

autor
5. máj 2025
@littledaisy

Ja som mala podobnú čiarku. A všetko oki 🙂 špinenie je celkom normálne na začiatku. Hlavne nestresovat. Pokial toho nie je hrozne veľa alebo nekrvacate červenou krvou,tak si myslím, že všetko ok. 🙂 môže sa uhniezďovať ešte, môžu byť hormonálne výkyvy atď

@littledaisy dakujem za povzbudive slova, nastastie dnes uz nie je tak verim ze vsetko ok🙂

xxemma
5. máj 2025

Urcite je silnejsi. Aby sa lepsie porovnaval, tak treba robyt raz za 2dni. Drzim palce.🍀😉

autor
6. máj 2025
@xxemma

Urcite je silnejsi. Aby sa lepsie porovnaval, tak treba robyt raz za 2dni. Drzim palce.🍀😉

@xxemma tak myslim ze super

xxemma
6. máj 2025

Urcite, gratuluje.😊