Svetlohnedé špinenie a pozitívny test
Ahojte, chcem sa spytat na skusenosti dievcat s testom mamatest, ide to ze sem tam mam svetlohnede spinenie. Clear blue vyslo 1-2 tt , vychadza to podla folikumetrie, ze je 12 alebo 13 dpo....nemalo by to byt silnejsie?dakujem za nazory...to spinenie ma trochu irituje...

12-13dpo je druha ciarka silna dost, skor by som riedila to hnede spinenie u gyn, je dost mozne, ze mas malo progesteronu.
@xxemma bola som na odberoch krvi, progesteron je okolo 80nmol/l neviem ci malo alebo vela, iba mi dal termin dalsi
80 je dost, moze to byt aj z uhniezdovania, no ja som prave mala zle skusenosti. Minimalne by som si zabolala k dr, ze stale spinis, ci jd to ok.
80 je dost, moze to byt aj z uhniezdovania, no ja som prave mala zle skusenosti. Minimalne by som si zabolala k dr, ze stale spinis, ci jd to ok.
@xxemma dnes opat robeny test lebo stresy myslite ze to zosilnelo? ked je to 13 dpo pride mi to slabe
Sa mi zdá, že oproti vcerajsiemu zosilnel o o trosku treba robiť každý 2den stúpa hcg v každom prípade držím palce nech sa to podarí a testy už len silneju
Ja som mala podobnú čiarku. A všetko oki 🙂 špinenie je celkom normálne na začiatku. Hlavne nestresovat. Pokial toho nie je hrozne veľa alebo nekrvacate červenou krvou,tak si myslím, že všetko ok. 🙂 môže sa uhniezďovať ešte, môžu byť hormonálne výkyvy atď
Ja som mala podobnú čiarku. A všetko oki 🙂 špinenie je celkom normálne na začiatku. Hlavne nestresovat. Pokial toho nie je hrozne veľa alebo nekrvacate červenou krvou,tak si myslím, že všetko ok. 🙂 môže sa uhniezďovať ešte, môžu byť hormonálne výkyvy atď
@littledaisy dakujem za povzbudive slova, nastastie dnes uz nie je tak verim ze vsetko ok🙂
Urcite je silnejsi. Aby sa lepsie porovnaval, tak treba robyt raz za 2dni. Drzim palce.🍀😉
Urcite je silnejsi. Aby sa lepsie porovnaval, tak treba robyt raz za 2dni. Drzim palce.🍀😉
@xxemma tak myslim ze super
Urcite, gratuluje.😊

12-13dpo je druha ciarka silna dost, skor by som riedila to hnede spinenie u gyn, je dost mozne, ze mas malo progesteronu.