icon

Svetlošedý výtok počas tehotenstva

derna
23. jún 2025

Ahojte baby, je prosím vás normálne ze po utreri, som mala slabu krv úplne že slabá nič silné? Objednaná ku gyn som až na 22. Júla co mi príde extrémne neskoro keďže aj na teste som mala 2-3 pred vyše týždňom. Na GYN SRO. tam sa objednáva online a dalo sa len na tento dátum.

deti95060810
23. jún 2025

prečo by malo byť neskoro u gyn. o mesiac? akurát bude lekár vidieť až aj srdiečko biť ... alebo budeš tehotná, alebo už nebudeš tehotná... prinajhoršom zabehneš na pohotovosť v prípade veľkého krvácania. skús urobiť aj testy iných značiek...

derna
autor
23. jún 2025
@deti95060810

prečo by malo byť neskoro u gyn. o mesiac? akurát bude lekár vidieť až aj srdiečko biť ... alebo budeš tehotná, alebo už nebudeš tehotná... prinajhoršom zabehneš na pohotovosť v prípade veľkého krvácania. skús urobiť aj testy iných značiek...

@deti95060810 netuším, ešte som sa s tým nestretla. Pri prvej som po zistení, tehu išla o týždeň na kontrolu preto neviem ci je to v poriadku

derna
autor
23. jún 2025
@deti95060810

@deti95060810 skúšala som rôzne testy všetky vyšli pozitívne, potom digitálny o par dni 2-3 ukázalo

nika_val
23. jún 2025
@derna

@deti95060810 netuším, ešte som sa s tým nestretla. Pri prvej som po zistení, tehu išla o týždeň na kontrolu preto neviem ci je to v poriadku

@derna mne vyšiel pozitívny test 21.12. a k dr som prvý krát išla 10.1.
Oni tak objednávajú často pretože skôr ísť je zbytočne. Na sone nič neuvidia skôr

derna
autor
23. jún 2025
@nika_val

@derna mne vyšiel pozitívny test 21.12. a k dr som prvý krát išla 10.1.
Oni tak objednávajú často pretože skôr ísť je zbytočne. Na sone nič neuvidia skôr

@nika_val aha v poriadku ďakujem, lebo 10.6 mi vyšli testy pozitívne, a potom som sa objednala online teda na toho 22.7

nika_val
23. jún 2025
@derna

@nika_val aha v poriadku ďakujem, lebo 10.6 mi vyšli testy pozitívne, a potom som sa objednala online teda na toho 22.7

@derna ale zase keď máš krv išla by som na pohotovosť určite

derna
autor
23. jún 2025
@nika_val

@derna ale zase keď máš krv išla by som na pohotovosť určite

@nika_val no to je ako keby taky vytok, ze ci prečistenie alebo ísť 🫣len není to nič silné také slabúnke

cucoriedka97
23. jún 2025

Ja som na prvé vyšetrenie tiež čakala, objednali ma na cca 6. týždeň. Sestrička ma počas objednávania upozornila, aby som hneď prišla, ak by sa vyskytlo nejaké špinenie, alebo niečo sa mi nezdalo. Takže by som určite neváhala a šla skôr. Minimálne zavolať do ambulancie a poradiť sa 🙂

sisska96
23. jún 2025

Však zavolaj im že špiníš..... Ach také jednoduché veci

nika_val
23. jún 2025
@derna

@nika_val no to je ako keby taky vytok, ze ci prečistenie alebo ísť 🫣len není to nič silné také slabúnke

@derna ja keď som bola prvý krát tehotná tak som mala úplne bledučké jednorazové ružové zašpinenie na toaletnom o veľkosti nechtu na malíčku. Išla som na pohotovosť druhý deň ráno (lebo to zašpinenie bolo v noci) a už neskoro. Išlo o zamlčaný potrat.
Druhý krát som tehotná teraz. Tento krát som mala také špinenie že bledo hnedé, bledoružové a bolo toho viac ako začínajúca ms. Išla som hneď na pohotovosť, nasadili hneď liečbu na udržanie plodu (tabletky).
Takže za mňa slabé, ružové, hnedé, sivé, iba po utreti.. nech je akékoľvek to špinenie tak radšej smer pohotovosť

krasneleto
24. jún 2025

jedna vec je , že objednavaju ozaj az na cas kedy je babatko vidiet, pripadne aj srdiecko.. druha je , ak mas spinenie, treba ist k lekarovi, aby zistil pricinu, nasadil progesteron atd... takze si tam zavolaj a objednaj sa... ziaden vytok , pokial nepoznas jeho pricinu nie je v poriadku