Tehotenské príznaky na 18. deň cyklu a veľká únava
Ahojte,
viem že je tu veľa takýchto tém. No zaujímalo by ma, kedy ste sa stretli s tehotenskými príznakmi.
Som 18dc a nechránený styk sme mali 9dc. Už dva dni cítim tlaky v podbrušku. Občasne pichanie. Na dotyk ho mám tvrdé a nafúknuté. Plus ma bolia prsia a je mi celkovo nejako divne....
PMS som doteraz nemávala. Maximálne ma bolí hlava.
Dieťatko sme neplánovali, no tešili by sme sa.
Len sa bojím keďže pracujem na 12tky a celý čas som na nohách. Plus dvíham aj ťažké... A posledné dni mi to robí dosť veľký problém. Som neskutočne unavená a je mi na odpadnutie v práci. Keď som náhodou v tom, nechcem bábätku ublížiť...
Ako túto situáciu riešiť ? Na test je ešte skoro...
@renatka1985 dakujem 🙂 ovulaciu som mala 9dc
Neplánujete dieťa, no potešili by ste sa mu... Tomu sa hovorí "rozumné vyjadrovanie" či nezodpovednosť.
No takto nechcem ta uraziť ani žiadne ženy nikoho .. ale podľa mna si to vsugeruješ tak ako každá jedna žena čo chce byt tehotná tak isto som to mala aj ja iba som si vsugerovala blbosti do hlavy taký príznak taký príznak a pritom trt makový všetko je iba v hlave ... poviem ti takto ja keď som už naozaj bola tehotná a tak jedine čo som z tých všetkých údajných príznakov mala boli neskutočne bolestivé prsia boleli ma tak že som sa ich nemohla ani dotknúť niektoré ženy nemajú ani toto ... a ďalšie ako keby príznaky prišli až keď som bola asi 6-7 tt aj to len že ranná nevoľnosť bola som jak na kolotoči raz dobre raz zle takze nič z toho čo si písala ešte asi príznak nebude možno tak ms ☺️
Sorrky, ale 9 dní po sexe určite nebudeš mať takéto príznaky tehotenstva😁 cesta embrya do maternice trvá asi týždeň a ďalších niekoľko dní trvá uhniezdenie, takže ešte s tými príznakmi pockaj😂
Kľudne môžeš cítiť niečo 9 dní dpo. Mne na 9 deň od ovulácie trpli ruky a vtedy už som vedela koľka bije. Plus neskutočná únava, prespala som 3 dní. A bola som neskutočne nervózna, čo nezvyknem okusovala som nechty.
Napíš mi prosím ťa 🙂

18dc je este priskoro na akekolvek tehotenske priznaky. (9 dni po styku, ak si ovuovala okolo 10dc co je nezvycajne, estelen dochadza k implantacii oplodneneho vajicka)