icon

Tehotenské príznaky zmizli

8. máj 2025

Žienky…moja posledná menštruácia bola 18.3., ovuláciu mávam cca dva týždne po a v tom čase by som mala aj otehotnieť ( vychádza to podľa nechráneného pohl.styku). Minulý týždeň som si robila test, keďže moje dni nikde ( niekedy po chorobe sa mi stáva, že neprídu načas - bola som asi týždeň v tom čase chorá) a vyšiel pozitívne, dvakrát. Podľa poslednej ms by som mala byť cca v 8 týždni, tak som išla k lekárovi a na sone bol len gastačný vak, ktorý ledva našiel a oznámil mi, že to vyzerá na začínajúci 5 týždeň, takže plod ešte nevidno. Necítim sa tehotná, prvotné nevoľnosti mi zmizli a zostali mi len nenormálne kŕče v podbrušku. 😞 Mám doma dve deti, takže viem ako mi je, keď som tehu a tak nejak som to pri oboch cítila, no tentokrát nič. Neviem či si to len nahováram, alebo sa mohlo stať, že už tehotná nie som…na krv ma dr. objednal až začiatkom júna, takže hcg netuším či je v norme…
Stretli ste sa s takýmto prípadom niektorá?

simona1998
8. máj 2025

Ahoj, ja som mala na začiatku tehotenstva tak neskutočne kŕče , že som si myslela, že to mala bublinka proste nedá a odíde . Cele tehotenstvo som nemala a ani nemám žiadne príznaky , jedine zo začiatku citlivé prsia a tie mi v 9tt vymizli . 🙂 a plod môže byt menší skrz ovulaciu . Toto všetko je buď alebo , no nechápem prečo ta objednal až na jún !!!!!

deti95060810
8. máj 2025

každé tehu je iné... pri treťom som nemala ani len prsia opuchnuté, bolestivé, žiadne nevolnosti - NIČ.
potom som išla k lekárke ... samozrejme tehu a príznakov nikde. a pritom som myslela že budeme riešiť chýbajúci menzes.

pl2y
8. máj 2025

Ja som sa s týmto stretla, tiež v cca 8tt bolo vidno len plodový vak a nie plod, tak mi vravel, že ak nie je možnosť otehotnenia neskôr (teda ak nebol neskôr styk), tak to bude asi MA, ale objednal ma o týždeň na kontrolu a aj vzal krv..podla krvi aj sona to vyzeralo na taký 5tt, takze v tom tyzdni sa prestal plod vyvíjať..ja som vedela, že som neskôr nemohla otehotnieť..takze záleží len na tom, či ste mali styk aj potom ako si myslis, že si mala ovulaciu.. ak hej, tak to môže byt len začínajúce tehotenstvo a plod sa nabudúce ukáže, ale inak v 8tt by už mal byt viditeľný

katkabg
9. máj 2025

Ja na tvojom mieste,necakam a idem si urobit este dnes krvny test

sofia1979
9. máj 2025

Urob si test buď krvný ale aj na paličkovom zistíš či je čiarka silná, alebo slabšia

selena_luna
9. máj 2025

Priznakmi sa neriad, kazde tehotenstvo je ine, ak si aj mala 2 podobne, 3 moze byt uplne opacne. Moze to byt aj neprosperujuce, moze to byt aj prosperujuce, nic ine len cakat zial. Ja tiez cakam na potvrdenie srdiecka, takze citim s tebou.
@simona1998 lebo uz potvrdil tehotenstvo v maternici a vylucil mimomaternicove. Takze si dr pekne pocka aby naozaj mal istotu ze uz musi vidiet plod a srdiecko. Ak nebude, tak to bude jasne. Ak bude, parada, zjavne prosperujuce zdrave tehotenstvo. Moja dr to robi uplne rovnako - potvrdi maternicove tehotenstvo a potom potvrdzuje akciu az okolo 8-9 tt. Nemusim tam chodim ako na klavir. Ak by sa cokolvek medzi tym stalo, tak aj tak ides smer pohotovost, gynekolog v ambulancii ti vtedy velmi nepomoze.