icon

Tehotenské testy po IVF: Skúsenosti a podpora

bielaruza78
27. máj 2024

Zdravím žienky. Je tu toho už veľa riešeného, ale poznáte tú neistotu. Dúfam, že týmto nájdem pár slov podpory a ženy, ktoré mali niečo podobné a nakoniec všetko dobre dopadlo. 16.5. sme mali ket s dvoma blastocystami a následne tehotenské testy na 9,10,11 deň v presnom poradí ako na fotke od vrchu dolu. Zdá sa mi trošku posledný test slabší a trochu ma to desí 😔

Tehotenské testy po IVF: Skúsenosti a podpora
cookie29
27. máj 2024

A robila si z ranneho moca? Niekedy staci, ze si len trosku viac pila a moc je rozriedeny, ono je to este relativne zavcasu. Ten dnesny vyzera byt kusok slabsi, ale nemusi to nic znamenat, ako pisem. Drzim palce

bielaruza78
autor
27. máj 2024

@cookie29
@cookie29 ano z ranného. Je síce pravda, že pri tomto som v noci vypila viac vody a pri ostatných dvoch nie. Avšak mozog pracuje na plné obrátky tak som sa rozhodla napísať na MK. Ďakujem za odpoveď. 😊

veklipo
27. máj 2024

Ja som po IVF neriešila silu čiarky. Bola tam = som tehotná. Pri tých hormónoch, čo sme brali, sú tieto testy skôr taká slabšia pomôcka.
Držím palce!

bielaruza78
autor
27. máj 2024

@veklipo Ďakujem krásne. ❤️ Asi by som to tiež nemala riešiť, idem natom zapracovať 🙂... A podarilo sa vám dúfam.

ivett_ka
27. máj 2024

@bielaruza78 držím palce , viem ako sa cítiš ❤️. Ja som po IVF akurát pred pôrodom. Ja by som ti tiež poradila neriešiteľné silu čiarky. Ten teshotensky test podla mna nie je az taka presná metóda aby si vedela posudit ci silnie alebo nie. Keď tak sa odporúča porovnávať testy kazdy 2. Deň. Kedy ideš na krv ? Všetko dobre prajem🍀

3petka
27. máj 2024

@bielaruza78 Podľa mňa to vyzerá veľmi pekne. Držím palce. Daj vedieť ako si dopadla.

bielaruza78
autor
27. máj 2024

@ivett_ka ďakujem, mooc ti gratulujem a prajem všetko dobré počas pôrodu aj po ňom. ❤️ Naozaj je natom niečo pravdy. Počas celej doby som bola naozaj kľudná a to som mala 3x bledo ružové špinenie, ďalší deň bodavé pichanie v maternici. Všetko som s kľudom pripisovala uhniezdovaniu. Následne som si urobila test a výsledky vidíš, len čoho som sa v prvej chvíli zľakla je biochemické. Každopádne ďakujem za podporu, toto som hľadala aby som pokračovala v tom kľudovom režime. ❤️ Vo štvrtok, takže už za pár. Už potrebujem nejakú tú istotu, takže už sa neviem dočkať. 🫣

bielaruza78
autor
27. máj 2024

@3petka Ďakujem 🥲 ozvem sa určite. ❤️

veklipo
27. máj 2024

@bielaruza78 áno, na 1x

veronika0310
27. máj 2024

Posledný sa mi zdá slabší, ale bude to zrejme tou vodou 😊 bol viac rozriedeny moč

evivb
27. máj 2024

Ahoj, poviem Ti moj pripad. Presne takto som testovala, ako teraz ty. Dokonca aj po potvrdeni srdiecka. Testy boli extra tmave, hrubsie a tmavsie, ako kontrolka, ale davalo mi to pocit istoty. Mala som posledny test, ach, hovorim si... Mam posledny test, Uurobim ho, aj tak dnes idem na kontrolu.
Nakupila som ich habadej.
Takze, test velmi silny a lekar mi oznamil, ze plod nezije.
Tolko k testom.

Prosim, nerob si zbytocne stresy. Mas 2 ciarky. Hotovo. Tes sa! Raduj sa! Zbytocne svoje telo zaplavujes kortizolom....

Vsetko je v poriadku! Neboj! ❤️🙏🏻

bielaruza78
autor
Autor odpoveď zmazal
ivett_ka
3. jún 2024

@bielaruza78 ako si dopadla ? 🙂

bielaruza78
autor
14. jún 2024

@ivett_ka Ahoj, výborne. 🙂 Gestačný a žltkový vak pekne v maternici a teraz čakám kým sa ukáže srdiečko. 20.6. idem na kontrolu.😊