icon

Tehotenské testy Slunicko Comfort

janika45
27. okt 2025

Ahojte,

Nemam momentalne doma iny test na preverenie, urobila som si Slunicko Comfort. Ma falosnu negativitu casto? Aky s nim mate skusenosti na 10 dpo?

Dakujem 🙂

Tehotenské testy Slunicko ComfortTehotenské testy Slunicko Comfort
janika45
autor
27. okt 2025

@janika45 falosnu pozitivitu :D pardon

krasneleto
28. okt 2025

vyzera to nadejne... co sa tyka slunicka neporadim... v case mojej snahy tusim ani neexistovali...

debnl
29. okt 2025

Skús ešte o dva dni a uvidíš, môj bol na 12 DPO takto.
No vyzerá to pekne podľa mňa 🙂

Ale zase je pravda že mne mamatesty a slunicko duchovali cykly predtým, ale to boli skôr tie papierikové.
Tento myslím žeby mohol byt presnejší.

janika45
autor
31. okt 2025
@krasneleto

vyzera to nadejne... co sa tyka slunicka neporadim... v case mojej snahy tusim ani neexistovali...

@krasneleto tak pre info, toto bol duch, vsetky ostatne znacky v ten den co som kupila boli snehobiele a uz mam aj ms. Strasne ze tie test toto robia :(

janika45
autor
31. okt 2025
@debnl

Skús ešte o dva dni a uvidíš, môj bol na 12 DPO takto.
No vyzerá to pekne podľa mňa 🙂

Ale zase je pravda že mne mamatesty a slunicko duchovali cykly predtým, ale to boli skôr tie papierikové.
Tento myslím žeby mohol byt presnejší.

@debnl tak pre info, toto bol duch, vsetky ostatne znacky v ten den co som kupila boli snehobiele a uz mam aj ms. Strasne ze tie test toto robia :(

debnl
31. okt 2025
@janika45

@debnl tak pre info, toto bol duch, vsetky ostatne znacky v ten den co som kupila boli snehobiele a uz mam aj ms. Strasne ze tie test toto robia :(

@janika45 joj to ma mrzí, verím že nabudúce sa podarí 🌸🍀 inak čo sa týka testov, ak ti môžem nejake odporučiť tak Livsane.
Presné a žiadny duch nikdy u mňa.