Tehotenský test 13 dní po ovulácii
Ahojte, myslíte si že je to len kanálik? Lebo som 13dpo a vyšiel mi z ranného moču len takýto test. Zajtra mám dostať MS, tak som zvedavá. Ale myslím si, že na 13dpo by už mal byť test o dosť silnejší, preto si myslím že je to kanálik. Včera som si robila tiež, ale nie z ranného a vyšlo mi niečo podobné.

@naty_123 a prečo zosilnela až neskôr? Po troch minútkach som tam videla úplne niečo slabulilinké, preto som si myslela, že je to kanálik, a po 10 minútach trošku ešte zosilnela🙂
@katka1357s lebo test vyschol🙂
@naty_123 a myslíte si, že na 13dpo by nemala byť čiarka už silnejšia?
@naty_123 super, gratulujem 🙂 tak snáď sa aj my budeme tešiť 🙂
Dajte vedieť 🙂
@katka1357s kazda to ma inak niekomu skor a silnejsie niekomu ani po 5 dnovom meskani neukaze
Zivy priklad som ja a sestra
Mne ukazalo uz 3 dni pred MS kolajnice a sestre meskali 7 dni a slaba ciarka..
@klara1205 fakt je to zaujímavé, že aké je to všetko individuálne 🙄 no uvidím či bude čiarka silnejšia po meškaní Ms, lebo vraj tieto mamatesty zvyknú robiť falošné čiarky. Zatiaľ sa mi to nestalo, snažíme sa už dlhšie, ale nikdy som ani len náznak druhej čiarky nemala, len teraz.
@katka1357s drzim palce🙏🏻🙏🏻
ucelom testu je JASNÉ potvrdenie tehu dobre viditelnými "kolajnicami", nie hladanie duchov a kanalikov, ktore nic nedokazuju.
urobila si si test trosku skor ako sa odporuca, ok. no ak najdes takyto yvsledok, nepolemizuj nad tym co na nom je, nijako it to nepomoze. uvidis, ci zajtra, ci do 2dni dostanes ms a ked nie, znovu testuj az kym ms nepride, alebo sa neukazu kolajnice.
@katka1357s mamatestom neverím každý jeden ukazuje duchov mne ukázal esre silnejších a nič z toho
🙂 gratilujem
@katka1357s ten uz vyzerá nádejne len nech silnie blahoželám 🥰
@katka1357s tento vyzera byt pozitivny, blahozelam❤️
Dnes ráno na teste nič…. Takže nerozumiem tomu.
na ktorom?
@naty_123
Idú postupne
@naty_123 ten prvý od spodu je robený včera
A veď na každom je jemná ciarka
@naty_123 ten treti bol robený na ráno, ale bolo vidno menej ako ten druhý. Nemalo by to z ranného moču byť už aspoň o niečo tmavšie?
@katka1357s zamna mamatesty a plus lekaren testy otras vždy som mala čiarky na každom a tehotná som nebola jediný test ktorý mi nikdy neukázal ducha bol intimed jedine keď som bola tehotná
Tak počkájte dva dni a urobte si clearblue digitálny
@katka1357s zial ziadny takto slabopozitivny test sa neda povazovat za relevantny.
na to, aby sa nad tehu dalo uvazovat, moze byt testovacia ciarka slabsia ako kontrolna, ale nie takmer neviditelna.
videla som video jednejlekarnicky, atusim aj gynekologa, ze zaidny duchovia tehu nepotvrdzuju. musi byt ciarka viditelna lahko. hoci slaba.
no nerozumiem tomu. ako dobre, nasla si si slaby test. a akoze dobre, minula si niekolko dalsich testov, kde ej vysledok podobny, ci len malinko rozdielny. v poriadku. no nerozumiem co stale na tom skumas. ta ciarka tam nevyskoci z toho, ze budes stale patrat, co to znamena. z toho tehu nebude, resp ani potvrdenie tehu.
potvrdenim bude, ked v horizonte par dni ciarka zosilnie. nie po par hodinach, po par dnoch. pri takto slabo poziivnom teste ani az 2 dni este nemusi byt velky posun, kludne az za takych 5dni a viac.
ja som mala slabuckeho ducha asi 2dni pred ms. pockala som tusim 5dni, hoci mi to chodilo stale po rozume. ako jasne, ze niekedy neodolame, ale nejde ani o to, neurobit test, kludne aj 20 testov urob. ide tu o to, zybtocne sa tymto nezaoberat, neporovnavat. treba porovnat testy s dlhym odstupom. pri slabom teste fakt az o tych 5dni a viac. keby bol pozitivny uz viac, potom uz staci opakovat aj po 2 dnoch.
a teda najoresnejsi vysledok je z labaku.
Ďakujem dievčatá, zatiaľ som sa netestovala, včera som mala dostať ms, zatiaľ nič, mám len úplne slabý taký hnedý výtok, fakt taký úplne slabý. Tak čakám či sa MS rozbehne, aj keď som takýto výtok pred ms už dávno nemala, a tiež ma občas zabolí brucho ako pred Ms
@katka1357s ako to dopadlo? 🙂
@ahojka5 nič z toho, menštruácia prišla… 😢

Je to čiarka🙂