icon

Tehotenský test: Je možné, že som tehotná?

10. feb 2025

mamicky, vsakze toto nič nie je. mám 6 m babo a mali sme tento mesiac 2-3 styk pri konci si dal muž gumu. Je to pepino, je to vadne vsak? nemusim si robit z tohto hlavu však? alrbo mozno zostatkove hcg. ze? fotky v komente

Strana
z8
maca1984
10. feb 2025

Fotka tu nie je...

autor
10. feb 2025
autor
10. feb 2025

@maca1984 uz uz

autumm
10. feb 2025

Podľa mňa pozitívny

kristinka92
10. feb 2025

no…múdrejšia budeš o dva dni, pripadne sprav test aj zajtra rano či silnie a budeš vedieť na com si

pribinak
10. feb 2025

Aj slepý vidí že je to pozitívny test.

Blahoželám 😁😁😁

a nabudúce keď nechcete ďalšie dieťa, nech si dá muž prezervativ na začiatku a nie na konci

mondolina
10. feb 2025

zostatkové hcg? po pol roku? 🙏
niečo sa tam rysuje.

zobaka
10. feb 2025

ak neejakuloval, je malo pravdepodobne ze by si bola tehotna, zostatkove hcg po pol roku nemoze byt urcite

maca1984
10. feb 2025

Takúto čiarku na Pepine som mala aj ja.
Urobila som iný test- tam bola jasnejšia, digy vyšiel, gyndo potvrdil.
🤷‍♀️

autor
10. feb 2025

do prdele... ja idem do do obchodu pre dalsi ,nie pepino. mozno vadna sarza. nemoze to byt cysta? 🙁

autor
10. feb 2025

@zobaka ejakuloval do prezervativu

doriiis
10. feb 2025

Neexistuje aby bolo zostatkove hcg po pol roku.Po dvoch týždňoch po pôrode je hcg na pôvodnej ,,netehotnej" úrovni.Nuz,co dodat

zobaka
10. feb 2025

podla mna klud, nebudes tehotna, kedy si mala menstruaciu naposledy

autor
10. feb 2025

@pribinak akoze chceme druhe dieťa ale nie teraz.. mame co robit s tymto jednym ah boze , dufam ze toto je nejaky falosny test

jablkovastrudla
10. feb 2025

@maca1984 toto velmi rada citam, drzim palce 🙏🏼

maca1984
10. feb 2025

"No do prdele '..
Tam by to bolo asi istejšie ak nechcete ďalšie dieťa 😁

pribinak
10. feb 2025

Si matka, vieš ako vznikajú deti, tak prečo si taka prekvapená že ten test ne pozitívny?

autor
10. feb 2025

@maca1984 🤣🤣🤣

autor
10. feb 2025

@zobaka 16.1.

autor
10. feb 2025

@pribinak netusim, mali sme takyto styk 7 rokov a o maleho sme sa snazili pol roka a to som si sledovala ovulaciu, bazalnu teplotu, brala som vitaminy.. tak ale ano som blba, necham si to kludne od vas vyžrať lebo je to tak

zobaka
10. feb 2025

skus o dva dni zopakovat rano

natalka13
10. feb 2025

@zobaka preco by nemohla byt tehotna?
Posledny test ak nieje chybny je pozitivny.

dominika1922
10. feb 2025

Pepino robi falošné čiarky. Za mňa je spoľahlivý Dr max alebo livsane

calathea97
10. feb 2025

Ťažko povedať či to je pozitív alebo nie pri tejto značke. Koľko ti meška ms? Ja ti odporúčam iný test ideálne Intime, Top test, Livesane alebo Dr. Max s tými sa mi nikdy nestalo, že by duchovali. A kľud aj keby si bola tehotná, tak to nejak zvládnete. Všetko sa deje pre niečo. Potom tu napíš ako si dopadla 😊🍀

autor
10. feb 2025

ja viem, ze teraz vyzeram ako blbka,zazemie mame na druhe dieťa a aj chceme ale toto cele mi pride nepravdepodobné.ak to tak bude tak samozrejme berieme so vsetkymi desiatimi, len dost neplanovane. MS mi ma prist zajtra a ked poviem preco som si spravila test tak ma tu znosite ale snivalo sa mi v noci ze som si spravila test a bol pozitivny a dnes ze len zo srandy pre vlastne upokojenie kupim a toto som necakala. pepina su dost pofiderne tak ci tak, takze skocim do obchodu a kupim druhy lebo nezaspim dnes asi

pribinak
10. feb 2025

Zvládneš to 😉

zobaka
10. feb 2025

@natalka13 moze byt, ale je to menej pravdepodobne ak ejakuloval do prezervativu

zobaka
10. feb 2025

napis o dva dni, ja hlasujem, ze tehotna nebudes

lienka.7
10. feb 2025

@autorka a koľko ti to vlastne mešká?

calathea97
10. feb 2025

Kúp si ideálne viac testov, že si urobíš teraz, aby si zaspala 😄 (ale teraz sa môže stať po celom dni, že ti už neukáže aj keby si bola tehotná) a že si urobíš aj ráno, lebo tehu testy by sa mali robiť ráno. Ja osobne by som tieto Pepino testy zakázala, sú to fakt shity 🙈🙈

Strana
z8