icon

Tehotenský test Mamatest a Intime

janulakkkiiki
5. máj 2025

Ahojte dnes som 10dpo takto mi ukazal mamatest a intime.
mamatest som pocula ze aj zvykne duchovat, aku mate skusenosti s intime a co si myslite o tomto?
Vie sze je to skoro chcela som vydrzat do MS ale to sa fakt nedaaa :D
Vdaka

ejsan1988
5. máj 2025

@janulakkkiiki to máš krásne pozitívne testy, intime test nikdy neduchuje, to máš krásne čiarky gratulujem 💓

selena_luna
5. máj 2025

To nie je duch ale poriadne kolajnice :D

dianka3
5. máj 2025

@janulakkkiiki v letáku sa čo píše ? 🤌🤦

janulakkkiiki
autor
5. máj 2025
@dianka3

@janulakkkiiki v letáku sa čo píše ? 🤌🤦

@dianka3 neviem

domcatko1811
5. máj 2025

@janulakkkiiki s mamatestom nemám skúsenosť, ale Intime mi ukázal vždy pravdu 🙂 A to som teraz druhý krát tehotná už v 36. týždni a mala som ešte slabšiu čiarku na začiatku ako ty 🙂

janulakkkiiki
autor
5. máj 2025
@ejsan1988

@janulakkkiiki to máš krásne pozitívne testy, intime test nikdy neduchuje, to máš krásne čiarky gratulujem 💓

@ejsan1988 tak uz dufam ze uz budu len silniet🙈 dakujem❤️

janulakkkiiki
autor
5. máj 2025
@selena_luna

To nie je duch ale poriadne kolajnice :D

@selena_luna aj ked to vidim radsej sa tu spytam nech uz si nevymyslam😄 dakujem snad vydrzia🙏🏼

bambieblue
5. máj 2025

@janulakkkiiki ty si dobrý trollo lolo 😂

janulakkkiiki
autor
5. máj 2025
@domcatko1811

@janulakkkiiki s mamatestom nemám skúsenosť, ale Intime mi ukázal vždy pravdu 🙂 A to som teraz druhý krát tehotná už v 36. týždni a mala som ešte slabšiu čiarku na začiatku ako ty 🙂

@domcatko1811 waau no tak bodaj by 😍 gratulujem❤️

nikola201819971
5. máj 2025

ked ukazal intime tak nieje očom 🍀😉a na mama teste maš taktiež riadne kolajnice

dixitka
5. máj 2025

@janulakkkiiki krásne testy, žiadny duch 🙂 ja som presne týmito dvomi značkami testovala, na 11 dpo som mala intime veľmi podobný ako ty a som teraz v 8. tt 🙂 mamatest má ale viac farbiva, tým som začala testovať od 16 dpo, lebo sa mi zdalo, že intime nejako pomaly silnie, no a mamatest ukazuje krajšie čiarky aj lepšie vidno, ako silnie.

janulakkkiiki
autor
5. máj 2025
@domcatko1811

@domcatko1811 zacala som trocha spinit, tak sa aj bojim lebo zvyknem 3-4dni pred MS.
tak snad to prestane 🙈

littledaisy
5. máj 2025
@janulakkkiiki

@domcatko1811 zacala som trocha spinit, tak sa aj bojim lebo zvyknem 3-4dni pred MS.
tak snad to prestane 🙈

@janulakkkiiki ja som špinila na začiatku tiež,je to normálne v niektorých prípadoch. Každopádne, vyzerá to pozitívne, myslim na vas, nech to vyjde ☺️

janulakkkiiki
autor
6. máj 2025
@littledaisy

@janulakkkiiki ja som špinila na začiatku tiež,je to normálne v niektorých prípadoch. Každopádne, vyzerá to pozitívne, myslim na vas, nech to vyjde ☺️

@littledaisy dakujem krasne,uz aj este stmavli dnes, tak dufam ze toje na dobrej ceste😄