icon

Tehotenský test negatívny. Môže byť ešte skoro?

6. feb 2025

Ahojte. Chcela by som sa poradiť. Mam nepravidelne cykly ale posledne mesiace tak okolo 32dni. Ms mi meska 2 dni. Skúšala som robiť test včera ráno ale zdal sa mi negatívny a s plačom som ho zahodila už po 3 rokoch snaženia. Stále mám ale pocit, ze dostanem ms a ms nikde. Dala som si aj vložku. Tie bolesti sú také nárazove. Nemám tie kŕče stále a bolia ma prsia. Otázka znie. Ukázal vám tehu tehotenstvo aj neskor ako 2 dni meškania? Ovu neviem kedy bola ale styk 14,15,16dc a potom 22dc. Ďakujem

autor
6. feb 2025

Vždy som si myslela, že test musí ukázať pred ms alebo minimálne v deň ms. Preto sa pýtam ci je to mozne.

januska12323
6. feb 2025

Keď máš nepravidelne ms a ovulácia nevieš kedy bola nemôžeš hovoriť o meškaní.

autor
6. feb 2025

@januska12323 vravím, že posledné mesiace mam ms na 32dc max som mala 35dc. Takto sa to pohybuje už vyše pol roka.

janusa86
6. feb 2025

Z mojich skúseností mne ukázal test už pred ms. Ale to nemusí byt tvoj prípad. Skús ešte počkať a urobiť test aj neskôr. Kym nepríde menštruácia treba skúšať.

autor
6. feb 2025

@janusa86 ďakujem pekne za názor. Ja som si tiež myslela, že musí ukazat pred ms alebo v deň ms. Zase kolegyne mi vravia, ze im ukázal až pri tyzdnovom meskani

biglovemom
6. feb 2025

Ja som mavala 32 Dnove cykly ovu na 20-21dc.
Testuj 10-12od ovulacie ak vies kedy bola

janusa86
6. feb 2025

Áno všetko môže byt, preto treba testovať aj neskôr. Každé tehotenstvo je iné.

domka222
6. feb 2025

Posledný sex 22 deň cyklu,ms cca 2 dni mešká ,čiže od vtedy je to už asi 14 dní ak si rátala 32 dňový? Ak je to tých 14,tak už by zrejme ukázalo.

nika_val
6. feb 2025

Autorka: skús testovať o 2 dni
Keď bola neskôr ovulácia bude neskôr aj menštruácia
Ja som mávala napr pravidelný cyklus 29 dní a ovulácia aj tak bola až na 19ty deň
Tiež sme sa snažili okolo 2 rokov, a vždy som si myslela že keď mám tak pravidelný cyklus tak ovualcia bude určite 13,14 deň a mýlila som sa. Keď som si reálne zistila kedy mávam ovuláciu tak na 2 cyklus sa podarilo.
Pri snahe o bábo nie je dôležité to ako dlhé máš cykly ale to kedy máš ovuláciu. Nič iné tá nemusí zaujímať.
Takže ak príde menštruácia tento mesiac tak ďalší cyklus si určite odsleduj ovuláciu..
A hcg rastie každých 48 hod takze testuj vždy o 2 dni.

calathea97
6. feb 2025

Ahoj, poviem ti vlastnú čerstvú skúsenosť. Poslednú ms som mala ja ešte 8.12. Môj cyklus je 32-36dní, takže ďalšiu ms som očakávala medzi 8.1-12.1. Na moje prekvapenie ms nechodila. Kedže sme sa s manželom snažili o bábo, tak som doma mala ovulačné testy, ktoré som si robila v okolí Silvestra a vkuse boli negatívne už som si myslela, že mám anovulačný cyklus alebo čo. Toho 12.1. sa mi zdalo že mám ovulačný hlien, tak som si urobila ovulačný test a na moje prekvapenie sa mi cyklus tak posunul, že len vtedy som mala ovuláciu. O 10 dní neskôr som si už našla ducha na teste, ktorý krásne silnel. Odporúčam ti kúpiť si aj ovulačné testy a ak sa snažíte použiť aj tie, lebo ja som naozaj nikdy nemala dlhší cyklus než tých 36 dní a vidíš stalo sa ❤️ Držím palce 🍀🍀🍀