Ahojte babuulky...ja by som vas chcela poprosti ze ci mate niektora skusenosti s tymto testom...PEPINO...kupila som ho v Tescu..No neivem co si mam o tom ymsliet...mate s nim neiktora skusenosti????
@snehuuulienka v Malackach a v Bratislave v Lamaci
Ahojte baby 🙂 ..kúpila som si Pepino test a chcem sa spýtať ako ste s ním spokojné..s priatelom sa už dlhšiu dobu snažíme o bábätko a aj ked mi menzes mešká tak mi vždy vídu negatívne
@luckaajanko je to jasné,načo ďalší???😉a gratulujeeeeem
Toto bude zlý test ☹ A tehotensky nieje zelený?
ja som v norsku taki tu predavaju to sa volal gravid testee
Aha tak toto nieje Pepino 🙂 ale asi bude zlý test keď sa to tak rozpilo ☹
neviem ale dik ze si mu odpisal ten test bol asi na prd a tolko stal 15 euro ma to vislo skisim si kupit ini
15 euro ? Koky 😎 skus iný 🙂 lebo to je nejaké divoke 🙂
mne vecinu sa takto dej nieviem preco som zufala tak bi som bi som chcela rano ma neked napne na zvracanie a nechud do jedla mam niekedi sa mi zatoci hlava vavam bolesty aj krizov a praveho vajecnika nekdi su aj silnejsie a nekedi slabulinke rak neviem co to moze bit
TAk môže byť aj tehotnost 🙂
🙂 visel mi negativni tes skusame aj cez plodne bni tak asi pockam na mrsku a uvidim co a ako mozne je aj ked mam plodne dni ukazat negativni sest
My sme sa osobne druhé bábätko snažili 4 mesiace 🙂
A nerátala som plodné dní ani neviem ako sa to vyratava heh 🙂
ja si vipocitvam ce mensturacni kaledar ale nevied ci to naozaj funhuje ale pockam si ties viem ze nekomu sa da richlo otehotniet a nekom to tvrva skusim. to si pockat ma mrsku ci ako vies ja som mala problem v maji 31som mala spontalni potrad ta mozne je ze asi niesom este v poriadku ne bola som v 15 tozdni😔
Aha ☹ to má mrzí ☹ myslím že asi preto to trvá trosku dlhšie 🙂 ale nebojte sa všetko príde kedy maa 🙂 A už máte nejaké dieťatko? 🙂
hej jedno mame 8 ronu cerku alw cera sme mali pohlavni stik a dnies zomna visiet taki hnedovasty vitok neviem co moze bit moze to bit huhniedenie ale zadna krv mi niesla trosku ta tmava hned a us som dal a us nic zmizlo mi to
A menštruácia bola minulý mesiac ? 🙂
yollanda pocuvsj sem nikto sa stebov nebavi a tvoje nazori mna vobec nietrapia
Joj 🙂 necháme čas ukázať 🙂 nebojte sa 🙂
dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jance333 dakujem za tip,skusim este aj tam omrknut