Tehotenský test Slniečko: Máte podobnú skúsenosť?
Ahoj baby, mam dilemu. Stalo sa Vam to pri tomto teste? Rano test slniecko takto, ostatne testy nic.

Sprav si iný za dva týždne a budeš vedieť 🤷🏻
@majkzemkova no je to tam ☺️ Myslím si, že postupne to ukážu aj ďalšie testy ;) Blahoželám ❤️
@nevenka som 10DPO
Ahoj, vyzerá byt trochu mokrejsi 🙂 ja som si ho robila presne dnes. Ten prvý je zjavne premočený tiež (boo ale ponorený asi rovnako ako v píšu v návode) a čiarka je silnjesia, druhý je robený po pár minútach a čiarka je slabučká. Ja síce viem že tehu nie som, som po potrate a sledujem kedy bude test negatívny. Myslím že premočený test viac zvýrazní tu čiarku keď si tehotná 🙂 za mna teda na 10 dpo čiarka je a myslím že je to pozitívne, už len pockst 🙂 držím veľmi palce
@zanzilady ja som ho schvalne fotila hned ako som ho namocila, presne podla navodu. Potom je foto aj po minutke. Neviem co si mam o tom mysliet, kedze ine testy su negativne.
@majkzemkova a daj foto aj uschnuteho 🙂 ja som bola s týmto testom spokojná, sj keď ako prvý som si robila pepino na 11dpo a tiež už bola slabučká čiarka
Nepríde mi to moc dôveryhodný test
@majkzemkova aha, to som si nevšimla, podľa mna je tam ta čiarka 🙂 skús urobiť test aj zajtra alebo vo štvrtok 🙂 ale podľa mna je to pozitívny test
@majkzemkova gratulujem 💋
Boli ste tehotná mne to tak isto ukazuje
@majkzemkova boli ste tehotná

Je to len prebaleny Mammatest, ktpry vraj casto duchuje. Ale moze byt, ze zachytol aj skor, zavisi, kolko DPO si...