Tehotenský test ukazuje slabé čiarky. Som tehotná?
Ahojte , pred nedávnom som mala testy negatívne . Pár bolo slabé čiarky . Včera som si urobila test, bol negatív a dneska ráno som pozrela a zrazu túto . Myslite , že som v tom ?
@erica1705 to je včerajší test a dnes si na neho pozrela, či nechápem..?
@kavasmliekom bol negatívny , no dneska som ho šla vyhodiť a boli tam dve .
@erica1705 otestuj zajtra ráno. Ak tam budú čiarky, a mešká ti menzes, tak môžeš byť tehotná.
@elenka.k ale nekecaj .... vôbec nemajú byť obe rovnako ostré dokonca to v návode aj píše. Ta čiarka čo má autorka je normálna čiarka.
@erica1705 skus ešte raz, ale aj ja som si našla druhu čiarku až o pár hodín neskôr a oveľa oveľa slabšiu.
Ak tam raz je, tak vzduchom sa ta druha čiarka nevytvorila. Podľa mňa si v tom.
@erica1705 test sa má odcitavat 5 min po urobeni... Nie na druhý deň
@simona20201309 ale nemá byť taká vyblednutá, ale riadne sfarbená
@stellariaaquatica áno tak to píše, ale skus ocikat tehotenský test keď nie si tehotná. Nezjavi sa druhá čiarka. Určite nie taká ružová a viditeľná.
Ale tebe sa tiež nezjavila, až na druhý deň.
@simona20201309 keď niesi tehotná, tiež tam na druhý deň môže byť takto. Načo nás ideš presviedčať
ja neviem, stale dookola.
1. testy sa odcitaju za par minut, vzduchomciarka nevznikne,a le je to material, ktory sa naije tekutinov. ak sa tak amterial napije, deformuje sa, cize moze ten papierik viac kresnut ku kanaliku a susenim sa zvyrazni.
2. taketo testy su tucasto a 80% zien nie su tehulky. a cast z nich nema nai biochemicke, hoci to tu niektore s oblubou tvrdia. tehu maju vyslucene krvnym trstoma nezavazia ani take argumenty, ze HCG kleslo, lebo sa najdu zeny, co boli na teste hned druhy den. za tak kratke obdobie hcg na normu neklesne.
takze takymto testom sa netreba zaoberat a polemizovat na MK ci to je, alebo nie je pozitivne.
treba sa naucit tepezlivosti a ak test zosilnie, bude to tak jasne, ze nebude treba zakladat prispevky na MK.
@erica1705 jednoduche, tak otestuj o par dni znovu a uvidis. hladanie ciarky, tkora s aobjavi na druhy den nema nijak yvyznam, epovie ti, ci tehu si,c i nie si, nepovedia ti to tu ani v komentoch, jedine riesenie ej pockat a znovu otestovat.
priapdne porovnatelne riesenie je ist na krv ci uz ako smaoplatca,a lebo cez dr.
@majamat presne tak..
1. testy sa neodcitavaju z koša po 24 hodinach, typu "zabudla" som sa pozriet, vytiahla som z koša atd..
2. testy sa nepitvaju, nerozoberaju umelohmnotne casti a nenasvecuju a nezoomuju ked tam nic nie je
3. čiarka nemusi byt extrem silna, ale zdravym jedincom normalne viditelna volnym okom
4. "biochemicke" je z 90% nie biochemicke, ale proste ziadne a test bol negativny
nebudte take "realne". ved to urcite vie aj autorka... proste asi po babatku tuzi, tak hlada... tiez som to robila a kolko testov som ja minula , kazdu ocakavanu MS min 4
@krasneleto nikto nenaraza na to, ze si robi testy, skor narazame na to,a ko reaguje na vysledok testu.
jednoducho hladanie ciarky, vyzadovanie potvrdenia pozitivity nema absolutne ziadny vyznam. a keby to to denne nebolo nepoviem,a le neustale denne podobne prispevky s podobnymi testami.
ked uz o to ide, info na nete funguje nielen tak, ze asa opytam an to,c o chcem vediet,a le aj tak, ze si najskor overim, ci uz na nete nebude odoved na moju otazku. a na tto otazku su snad tisicky odpovedi.
takto ma vyzerat pozitivny tehotensky test, si tehotna

@erica1705 prikladám foto