Tehotenstvo i napriek menzesu
Ahojte mam taký problém.
Menštruáciu som mala minulý mesiac normálne ale asi týždeň dozadu ma naplo zo zubnej pasty (mala som to aj pri prvom tehu ) a mávam aj také príznaky že som precitlivena moja otázka znie stretli ste sa s tým že aj napriek ms ste bola v tom ? Ďakujem za normálne odpovede tupé poznámky si nechájte pre seba
@julinaa55 Pri starsej dcere, zabavne bolo ze nielen, ze som mala MS, ale som este aj otehotnela napriek HAK. 🤭
Sestra ked ma ovuláciu, tak zubnu pastu neznesie, napina ju. Mozno si v ovulacnej faze, rokmi sa naše telo meni, bezne z nebolestivej ovulácie sa stane bolestiva atd atd
Mam dve pribuzne (su sestry) a obe mali menstruaciu normalnej dlzky a intenzity tri az styri mesiace po otehotneni. Ich mama to mala tak isto pri vsetkych troch detoch ktore porodila. Aj preto boli vsetky tri teenagerky ked prvy krat porodili (15, 16 a 18).
@sonnenshein tak to by ma zaujímalo ako si zistila, že si tehotná
@janka_01 Zacala som kvalitne zvracat, az ma hospitalizovali... Bola som v 10tt 🫣
Kamaratka mala menštráciu 2 mesiace potom ako otehotnela. Síce nepravidelnú a slabšiu, ale mala. Vraj je to normálne niekedy až do 5teho mesiaca. Osobnú skúsenosť nemám.
@julinaa55 sestra mala do 6 mesiaca a to podotykam ze normalnu, a lekarka jej vravela ze je to rarita ale stava sa....ale nesudila by som na zakalde toho ze ma naplo z pasty..to by som bola tehotna stale 🙂 urob test a budes vediet hned ;)

@julinaa55 skusila si test?