icon

Tehotenstvo nepotvrdené sonom: Čo ďalej?

123viktoria
Včera o 18:34

Ahojte chcem sa spytat. Trosku stresujem posledny menzes som mala 3.2 a odvtedy nic robila som si testy negatívne minuly tyzden tiez negativny pred 3 dňami my vyšli 2 testy pozitívne . Sla som vcera ku gynekológovi povedala mu o testoch robil mi sono zo spodu ten mi povedak ze nic tam nevidí vobec pytam sa ho ci nemoze byt moc skoro on ze to by tam nieco aspon videl ze urcite bud zly test som si robila alebo som mimomaternice tehotna . Odobral mi krv a dnes rano mi vokál s výsledkami ze som tehotna ze mam ist do nemocnice ze urcite som mimomaternice lebo vcera na sone nic nevidel a zacinam sa bat. Je to moje prve tehotenstvo.

dixitka
Včera o 18:56

@123viktoria ovuláciu zrejme odsledovanú nemáš, no ak si ešte minulý týždeň mala test negatívny a až tento týždeň bol pozitívny, určite bola ovulácia riadne posunutá a si tehotná len krátko. A tým pádom na sone ešte vôbec nemusí byť nič vidno. Takže podľa mňa zatiaľ stresovať nemusíš. Sono by mali o týždeň zopakovať, prípadne spraviť opakovaný odber hcg, či rastie, ako má.

anonym_0a0d66
Včera o 19:12
@dixitka

@123viktoria ovuláciu zrejme odsledovanú nemáš, no ak si ešte minulý týždeň mala test negatívny a až tento týždeň bol pozitívny, určite bola ovulácia riadne posunutá a si tehotná len krátko. A tým pádom na sone ešte vôbec nemusí byť nič vidno. Takže podľa mňa zatiaľ stresovať nemusíš. Sono by mali o týždeň zopakovať, prípadne spraviť opakovaný odber hcg, či rastie, ako má.

@dixitka tiez si toto myslim.
@123viktoria kolko si mala hcg?

123viktoria
autor
Včera o 19:20
@anonym_0a0d66

@dixitka tiez si toto myslim.
@123viktoria kolko si mala hcg?

@anonym_0a0d66 neviem to mi nepovedali. Len pravda je ten lekar bol domčeka nepríjemní pytala som sa ho ci neni šanca ze je moc maly ze neni vidno este on ze nie taka moznost neni ze bud som mimomaternice tehotna alebo zly. Test bol

anonym_0a0d66
Včera o 19:49
@123viktoria

@anonym_0a0d66 neviem to mi nepovedali. Len pravda je ten lekar bol domčeka nepríjemní pytala som sa ho ci neni šanca ze je moc maly ze neni vidno este on ze nie taka moznost neni ze bud som mimomaternice tehotna alebo zly. Test bol

@123viktoria no ak si mala krv pozitivnu, tak test nemohol byt chybny.
Moj dr. pri hcg 1000 videl len zvysenu sliznicu ako pred MS a taku malu bodku, ze asi to bude ono, zobral krv a teda potvrdilo sa, sla som potom ale na sono az v cca 8.tyzdni. takze ak si skoro po ovulacii, takfakt nemusel nic vidiet, ale aspon tu sliznicu zvysenu ano. No musis pockat podla mna, netreba panikarit.

petamich
Včera o 21:34

Z jedneho vysledku HCG by lekar nemal robit ziadne zavery, jednak nevies hodnotu a vzdy sa berie druhy odber o 2-3 dni, aby vedel odsledovat, ci HCG stupa, ak klesne tak to mohlo byt biochemicke a preto nic nevidi, ak stupa a nic nevidi, tak vtedy to moze byt podozrenie na mimomaternicove alebo kludne aj posunuta ovulacia a preto este nic nevidi ale tiez zalezi od hodnoty HCG. Urcite chod niekm na kontrolny ultrazvuk, mozno ma lekar starsie vybavenie a urcite aj na kontrolny odber. Drzim paste!