Tehotenstvo po 12 negatívnych testoch
Menštruáciu som nemala 2 mesiace od vtedy co som si dala antikoncepcnu tabletku po . Mam príznaky take že ma strašne ťahá v bruchu grgam dost často aj mam nadmernú plynatosť mala som aj nechuť do jedla. Od doby co som si dala tabletku po prešli 2 mesiace prislo mi do 5 dni krvácanie od vtedy nic . Urobila som si 11 tehotenských testov v rôznom čase iný deň iná značka . Šanca je nejaká na tehotenstvo?

To je žart, však?
Koľko tém ešte založíš?
Jednoducho tehotná nie si
Názor je taký, že po 12 negatívnych testoch rozhodne tehotná nie si, ale výrobcovia testov ďakujú
Tak ono teoreticky iba gynekológ s určitosťou potvrdí alebo vyvráti tehotenstvo ale v tomto prípade je to veľmi veľmi veľmi nepravdepodobné.
Ked nemas menstruaciu chod k doktorovi. Skus gynekologa.....
Si tehotné rovno v deviatom mesiaci, akú odpoveď čakáš?
12 testov? 🤦 To je načo dobré? Tehotná nie si, ale problém nájde a rieši lekár, nie testovanie do bludu, ani mk.
@cucoriedka1313
Nie niesi tehotná budeš mať zdravotný problém vyries to s gynekologom
Podľa mňa si ich ešte málo spravila😂
tabletkou po si si mohla rozhadzat cyklus,
co sa tyka nevolnosti a ostatnych priznakov, tak vies co robia tehu hormony? ano dokazu vyvolat take priznaky, ale takto priznaky dokazu vyvolat aj mnohe dalsie hormony, ktore mame bezne aj ked tehu nie sme.
pri hormonalnej odchylke, alebo poruche cyklu sa kludne mozu objavit dost neprijemne priznaky. kolegyna vecne pri meskajucej ms mala dost tazkosti. nebola tehu, len jej blbli hormony a dost jej bolo zle z toho. to je zrejme aj tvoj pripad.
pre porovnanie, mala si niekedy PMS? to je tiez hnusny stav a niekedy dost neprijemny. tiez to robia hormony a to zena ani tehu nie je.
@cucoriedka1313 radšej vyhľadaj odborníka.
8 tem za dva dni? O tom istom? Si vadna ci co?
@cucoriedka1313 12 testov = 12deti
🤣🤣🤣 made my day
Zase ty? Všetky testy sú negatívne. Koľko diskusií o tom ešte zalozis?
Jasnačka. Ja tam vidím dvojičky. Minimálne.
jasne ze nie si tehotna, rozhadzala si si cyklus tabletkou po
Su aj krvné testy v laboratóriach na tehu ak po toľkých testoch niesi si istá
Si kompletná? Načo ostievas 12 testov???
Testy su negativne, tehotna nie si, ak sa ti nieco nezda, smer gynekolog.
Smer psychiater a potom gastroenterolog.
mas paranoju odporucam terapie a s meskanim menstruacie ti pomoze gynekolog
@cucoriedka1313 nech už je po prázdninách a pal do do školy! Že také tupelo aj niekdo pretiahne 💆🤷🤦
Tehotná nie si podľa jednoznačných výsledkov testov

jedna čiarka , alebo mínuska na teste jednoznačne znamená že nie si tehotná ☹