icon

Tehotenstvo po potrate

sabin29
11. jún 2025

Ahojte, tak popíšem tu všetko zo začiatku, aby ste boli v obraze. Pred 5 rokmi som porodila dcéru, tehotenstvo a pôrod bez komplikácií. No minulého roka v marci som zistila, že dom tehu no skončilo to po týždni mikro potratom. Potom zase druhé tehotenstvo v decembri skončilo zamlčaným potratom. Bola som aj na kyret. Teraz zase mešká mi MS. Posledná MS 7.5.2025. 10.6.2025 som si robila tehu test a ten vyšiel pozit. 11.6. som navštívila gynek. urobil mi sono povedal, že tehu som, ale je to ešte skoro, že sa to ešte nedá nanerať. Myslíte si, že už by malo byť niečo vidieť? Ako ste to mali vy? Bojím sa ďalšieho potratu :/

colsami
11. jún 2025

Ak si mala ms 7.5. tak nie, 11.6. na sone nic realne nebude vidiet. To Ti asi aj povedal. Musis pockat.

qrstxyz
11. jún 2025

Nie, to je ešte moc skoro. Každopádne veľmi držím palce, aby to tentokrát už vyšlo ❤️

sabin29
autor
11. jún 2025

ďakujem ❤️

sabin29
autor
13. jún 2025

Bola som na hematologií a zistili mi trombofiliu (zražanlivosť krvy), lenže u gynek. som objednaná až budúci mesiac, aby mi potvrdil tehu. Bojím sa, že cez ten mesiac čakania môžem zase potratiť. Mala ste niečo podobné?