icon

Tehotenstvo s negatívnym testom - aktuálne info

1. aug 2022

Stalo sa to niektorej?lebo nachadzam stare diskusie…

majamat
1. aug 2022

myslim ze je to dost nerealne.

tehu test reaguje na tehotensky hormon, ktory sa vylucuje mocom. . negativny v tehu sice moze byt,a le len az urcitych pdomienok a nie trvale.

po ovulacii dochadza k oplodneniu vajicka. vajicko putuje do maternice, uhniezdi sa zacina sa zvysovat HCG ( tehotensky hormon ). u netehuliek je asi takmer na nule. v tehu zacina stupat velmi ryhclo a vlemi vysoko. vylucuje sa mocom., v ktorom ho zachyti test.

1. problem moze byt pri ochoreniach obliciek, ale nie som si ista. aj ked oblicky spravne nepracuju, niektore zlozky prepustit dokazu a teda toto sa tyka uz skor zlyhavajucich obliciek.

2. tehu test nemusi HCG zachytit pokial je v moci hodnota, ktoru odmerat nedokaze. cize na zaciatku tehu, ked je hodnota este vlemi velmi nizka, alebo je to test s nizkou citlivostou, pripadne je moc velmi rozriedeny tekutinami. noto t vsetko sa tiez tyka skor zacinajuceho tehu. HCG v tehu stupa tak vlemi vysoko, ze uz 3-4tt po oplodneni nie je mozne, aby test HCG nedokazal odmerat.

3: ak je chybny test, no samozrejme sa toto stane len s chybnym testom. ak si to voeris inym testom, tak ten uz tehu ukaze. asi by bola velka nahoda mat 2 chybne testy,a le povedzme, ez sa to tiez moze stat, no 3 urcite nie.
a mam na mysli rozdielne testy. ak pouzijes testy z jedneho balenia, alebo z rovnakej vyroby ( v rovnakom obdobi ), tu sa moze stat, ze budu chybne viacere. preto treba poskusat viacere znacky.

zuzi0911
2. aug 2022

Boli také ženy...ja napr som mala ešte relatívne slabú ciarku ,ziadne kolajnice a hcg cez 1000 keďže na sone už bolo vidno dutinku...nikto nevie koľko hcg je v moci atď...