Tehotenstvo s negatívnym testom - aktuálne info
1. aug 2022
Stalo sa to niektorej?lebo nachadzam stare diskusie…
Boli také ženy...ja napr som mala ešte relatívne slabú ciarku ,ziadne kolajnice a hcg cez 1000 keďže na sone už bolo vidno dutinku...nikto nevie koľko hcg je v moci atď...

myslim ze je to dost nerealne.
tehu test reaguje na tehotensky hormon, ktory sa vylucuje mocom. . negativny v tehu sice moze byt,a le len az urcitych pdomienok a nie trvale.
po ovulacii dochadza k oplodneniu vajicka. vajicko putuje do maternice, uhniezdi sa zacina sa zvysovat HCG ( tehotensky hormon ). u netehuliek je asi takmer na nule. v tehu zacina stupat velmi ryhclo a vlemi vysoko. vylucuje sa mocom., v ktorom ho zachyti test.
1. problem moze byt pri ochoreniach obliciek, ale nie som si ista. aj ked oblicky spravne nepracuju, niektore zlozky prepustit dokazu a teda toto sa tyka uz skor zlyhavajucich obliciek.
2. tehu test nemusi HCG zachytit pokial je v moci hodnota, ktoru odmerat nedokaze. cize na zaciatku tehu, ked je hodnota este vlemi velmi nizka, alebo je to test s nizkou citlivostou, pripadne je moc velmi rozriedeny tekutinami. noto t vsetko sa tiez tyka skor zacinajuceho tehu. HCG v tehu stupa tak vlemi vysoko, ze uz 3-4tt po oplodneni nie je mozne, aby test HCG nedokazal odmerat.
3: ak je chybny test, no samozrejme sa toto stane len s chybnym testom. ak si to voeris inym testom, tak ten uz tehu ukaze. asi by bola velka nahoda mat 2 chybne testy,a le povedzme, ez sa to tiez moze stat, no 3 urcite nie.
a mam na mysli rozdielne testy. ak pouzijes testy z jedneho balenia, alebo z rovnakej vyroby ( v rovnakom obdobi ), tu sa moze stat, ze budu chybne viacere. preto treba poskusat viacere znacky.