icon

Tehotná alebo len hormonálna zmena ?

eleonor_123
20. jan 2020

Čaute baby chcem sa opýtať či sa to už niektorej z vás stalo 🙂 7 dní mi meškala menštruácia čo u mňa není zvykom nikdy mi nemešká.. jeden test ukázal slabú čiarku druhý negatívny ale druhý test bol iný ako ten prvý 🙂 nakoniec som menzes dostala ale bol bezbolestnejší trosku ma pichalo v boku ale len chvíľku 🙂 a teraz mám vlčí hlad čo je u mňa divné keďže som chudá a nezjem toho až tak veľa mávam slabší výtok ako som mávala a už nemám ani ťažkosti zo štípáním keď som mala výtok🙂 prsia ma nebolia ale mam také slabučké kŕče v podbrušku cítim to hlavne keď si lahnem a uvoľním sa zo začiatku mi bolo zle nechcela som jest ale teraz všetko čo mi dôjde pod ruku doktor vravel že je to normálne že nič to nemusí znamenat a vraj možno len neskorá ovulácia a vraj pomalšie dozrievanie výstelky delohy takže ma nevyšetril môžem byť v tehu alebo to je len hormonálna zmena mali ste niečo takéto aj vy? Ďakujem za odpoveď

miriam1983
20. jan 2020

@eleonor_123 robila sisi test aj teraz,po tej ,,ms,,?

eleonor_123
autor
20. jan 2020

@miriam1983 ahoj nie bola som u doktora a ten mi povedal to čo som písala a zatiaľ som si ho nerobila ale asi bude lepšie urobiť ešte jeden 🙂

miadi
20. jan 2020

Normalne si mala menzes posledny test negativny .. Moja kristalova gula hovori ze teho nie si. Urob si este jeden test a Bud rada ze ti chuti jest. 😊

timmie_m
21. jan 2020

Ahojte. Ja mám podobný problém. Menštruácia mi mešká už štvrtý deň a taktiež to u mňa nie je zvykom. Mám občas také bodavé bolesti v podbrušku. Test som si ešte nerobila a ani neviem či je to nutné