icon

Tehotná verzus stres

29. máj 2022

Ahojte. Poslednú ms som 27.4... Tento mesiac som mala nechráneny styk 17.5... MS mi chodia ako hodinky a už je to 5 dní co mi to mešká. Test som si robila, ale negatívny, mam ešte počkať? Maly sne ísť s partnerom cez víkend ba welness čiže už som mala mat dávno po MS, teraz som v pomykove, že čo sa deje, a jhe pravda ze trosku som mala stresy zo skúšky na vš, ktorú som zvládla minulý piatok. Mam ísť ba gyndu? Vďaka za radu

tara42
29. máj 2022

Počkala by som par dni a ešte spravila opäť test.

miskamicha
29. máj 2022

Tehotna nebudes ak mas pravid cyklus. Ked bude meskat 10 dni sup ku gyn

gertys
30. máj 2022

Chod k lekarovi. Ak je ms pravidelna uplne a meska ti 5 dni neviem akoze na co nas cakat.

autor
30. máj 2022

@gertys bol víkend, takže som musela čakať a tiež ma nevezme len tak, musím sa objednať, tak 28-29 dňové cykly mám, dnes mam už 34dc, test som si robila 2x, a negatívne.. Jeden keď mi meskal a druhy včera ráno. Keby bol pozitívny tak by som už mala istotu, ale takto ma to naťahuje. Síce som mala v piatok tie skúšky pred tým som sa celé dni učila, že by som mala stres 🤷‍♀️ len som sa tešila na ten welness a akurát by som ich ešte malá keby sme tam boli, to ma trosku štve. Aj keby som tehu bola mi to nevadí.

majus2667
30. máj 2022

Podľa mňa vám meškajú zo stresu, ja mam tiež ako taký pravidelný cyklus a tento mesiac mi prvykrat meskali 2 tyzdne, spravila som si aj testy a tie boli negat. Nakoniec dorazila, podľa všetkého stres dokáže oddialiť ms

autor
30. máj 2022

@majus2667 no akurát pred welnessom moje hormóny stresujúce🤣 ale dakujem za rady

gertys
30. máj 2022

Moze to byt stres ale nemusi. Taktiez aj cysta a toez nemusi. Tehotenstvo neviem no chod na lrv nech to lekar potvrdi alebo vyluci. Ked by so tehotna bola neviem ci je welness najlepsi napad.

autor
31. máj 2022

Tak dnes ráno som si robila ešte jeden test a trosku som tam videla náznak druhej čiarky ale poobede som už začala krvácať celkom dosť silno a neskutocne ma bolia kríže až ma napína na vracanie z toho..

gertys
1. jún 2022

Takze oneskorena ms kludne to mohlo byt biochemicke. Ale aspon uz vies ze tehotna urcite nie si