icon

Test 7 dní po Pregnyle a ovulácii.

jankaradka
18. sep 2019

Diavcata ahojte.Snazime sa o babatkomuz rok,pred rokom som spontanne potratila na zaciatku 4.mesiaca...Zacali ske navstevivat samatorium Helios,kde partner absolvoval spermiogram-vswtko v poriadku...Pred mesiacom som bola na prefuku vajickovodov,a minuly tyzden mi pichli Pregnyl...Od ovulacie prwslo len 7dni ale mne pre bolesti v podbrusku nedalo,a kupila som si test...uz druhy...v pondelok som tam nemala nic,cize pregnyl uz vyprchal...No vcera som opat mala neznesitelne bolesti,tak som testla opat...a nadla som tam straaasne slabeho ducha,ale predsa...Mate niekto skusenost s takymto skorym testovanim?Ak ano ,prosim ake?aje mozne ze sa tam nieco uhniezduje???Kvoli lepsej viditelnosti som foto “stmavila”

Test 7 dní po Pregnyle a ovulácii.
pininka1
18. sep 2019

Ja tam niečo vidím, ozaj veľmi slabo

fokuska
18. sep 2019

@jankaradka Beries nejake velmi silne lieky, alebo mas nejaky vazny dovod na to, aby si musela testovat takto skoro?
Vydrz aspon do terminu ocakavanej menstruacie, idealne pockat kym bude meskat a potom testovat.
Ak by sa aj vajicko oplodnilo, nemusi sa uhniezdit a naco sa bdues stresovat a potom ked pride normalne menstruacia, tak budes sklamana.
Ak sa podarilo, tak sa to dozvies v pravy cas, nema vyznam sledovat to tyzden po ovulacii.

jankaradka
autor
18. sep 2019

@fokuska Neberiem ziadne lieky,jednoducho po babatku velmi tuzime...

miriamik77
18. sep 2019

Ťažko povedať, je tam dačo ale fakt slabulilinko vidieť. Ja by som počkala ešte a ak ani po pár dňoch menštruácia nepríde, tak by som si skúsila spraviť test znova

miskamia1
18. sep 2019

Hlavne sa uvoľní, lebo psychika tiež veľmi veľa urobí.
Počkaj pokým ti ma prísť MS. Ja som testovala po 2 dňoch čo měskala a čoskoro bude bábätko na svete 🙂 hlavne kľud, netestuj už teraz, uvoľní sa, užívaj, a počkaj pár dni. Lebo MS ti ešte bude meskat zo stresu... nechceme aby prišla, tak mysli tak, uvidis, druha čiarka sa objaví, ked to budeš najmenej čakať 🙂 aj u mna to tak bolo 😀 šok ako facka.

fokuska
18. sep 2019

@jankaradka Chapem 🙂 lahko sa hovori, ale treba byt v psychickej pohode.
Skore testovanie na vysledku nic nezmeni. Skus vydrzat kym ti bude menstruacia meskat, uvolni sa, nebud v takom napati.
Ak bude meskat, vtedy zacni mat nadej, ze aha mohlo sa podarit.
Ale testovat mesiac co mesiac takmer hned po ovulacii nema ani zmysek, ani ti neprida na pohode.

marticka85po
18. sep 2019

Ak je test 25kovy tak 7 dní po ovulácii ti určite nič neukáže ani keby si bola tehotná.

zuzkacik4
18. sep 2019

@jankaradka skôr to budú ešte pozostatky pregnylu... ale držím palce aby to tak nebolo ..

sllawita
18. sep 2019

Dobrý večer, viete mi poradiť aky vydledok je na teste? Niesom si istá výsledkom. Ďakujem.

nesssa23
18. sep 2019

@sllawita gratulujem určite budeš tehotná skus skúsiť inú značku