icon

Test 7 dní pred menštruáciou

20. apr 2023

Do menštruacie mi ostáva 7 dní.

Test 7 dní pred menštruáciouTest 7 dní pred menštruáciouTest 7 dní pred menštruáciou
vani190493
20. apr 2023

Zdravím, test by som realizovala po meškaní menštruácie, zbytočne peniaze za testy, ktoré sú falošné, ako to tu kočky zvyknú písať. 😉

eternity24
20. apr 2023

Test sa robí az keď MS mešká. Naco je toto dobre? Milión testov, potom dumat a zakladať diskusie, hádať kto čo vidí, či ksnalik či druhu čiarku. Ešte ich aj rozoberať 🤦🏻‍♀️ Keď mešká MS , urobím test.

stellarstar
20. apr 2023

Na čo je dobré sa testovať týždeň pred MS a ešte ku tomu aj testy rozoberať??? Naj je od meškania ms testovať 🤦‍♀️ ah a potom revete aké ste smutné a sklamané tak vieš čo tak vám treba

siska25
20. apr 2023

Ja ti napisem moju skusenost. Tiez som test robila tyzden pred MS. A bol slabo pozitivny. Syn ma uz 1,5 roka. Ja ked som tehotna, tak ma v prvych dnoch hned bolia prsia. Ako ma zacali boluet, hned som vedela, kolja bije 🙂Takze ano, mozes byt tehotna.

janetinka27
20. apr 2023

na tych testoch je jasne nieco vidiet. zrejme nie si 7 dni pred ms, ovulacia bola zrejme skor ako si myslis a teda aj termin ms by bol skor ako mas vypocitane.

bm_
20. apr 2023

Ano na testoch nieco je, nemyslim si ze 4 testy ti budu naraz robit falosne ciarky. A tiez sa priklanam k nazoru ze si musela mat skor ovulaciu tym padom. Ja som prvy pozitivny test videla na 9dpo, tak aj keby o par dni ale asi posunutq bola🙂

veruska00
20. apr 2023

Aj ja som mala taketo testy 6dni pred ms 😊uz ma 4 mesiace 😉

zuza265
20. apr 2023

Dievcata, ktore akoby neuznavaju testovanie skor - chapem, ked ste ok, nesnazite sa a nemate ziadny problem. Niektore zeny potrebuju vediet cim skor, ci su tehotne (najma ak sa cielene snazia) kvoli nastaveniu liecby napr, alebo sa chystaju na operaciu, alebo maju neikolko potratov… cokolvek. Ak je toto vasa rada, normalne to iba nechajte tak🤗
Vidim tam celkom pekne ciarky a teda tiez si myslim, ze by tolko testov neukazalo falosny vysledok♥️ drzim prsty!

katuskamala1
20. apr 2023

Kludne si mohla mat ovu na zaciatku cyklu (ja tak mavam hocikedy aj 2dni pred ms som mala podla lekara aj kedykolvek a to pri pravidelnej ms!) . Alebo mas dlhy cyklus (napr kamoska mava aj 40dnove).
To len take info pre zienky co sa im kusok tlak zdvihol..

Podla mna neni o com,ale este cakaj,s prichodom ms sa este cokolvek moze stat a to testovanie az pri meskajucej ms je prave preto lepsie,aby si sa vyhla traume z potratu ,lebo potrat by to prostte ani nebol kedze obycajne by si o tom ani netusila.. no ano,testy mas podla mna pozitivne.

lyci
20. apr 2023

ano si tehotna
ano je normalne mat pozitivne testy tyzden pred MS, ak mavas ovu druhy tyzden cyklu
ano, este moze prist MS, to znamena ze to je biochemicke tehotenstvo - vajicko bolo oplodnene, aj sa zacalo uhniezdovat, ale niekde nastala chyba a uvolnilo sa z vystelky maternice a tym padom skoncilo tehu a prisla MS (tie, co to nechapu potom vypisuju o duchujucich testoch, ktore ukazuju dobre)
lekarovi volaj na kontrolu az po datume MS
mozes testovat dalej, ak bude ciarka rychlo silniet, tak to bude pravdepodobne uspesne tehu

bm_
21. apr 2023

@lyci ja som rada ze sa tu ozval aj niekto kto tomu trosku rozumie a tusi aj nieco ovulacii a nie len dnoch pred ms a po :D Nechapem preco maju niektore dievcata potrebu komentovat naco sa testujes. No a co jej vec kazdeho vec pytala sa na nieco ine a nie ci sa ma testovat 🙂