icon

Test bledne: Má ráno tmavšiu čiarku?

5. jún 2024

Potrebujem upokojit alebo mozno potvrdit coho sa obavam. Test v pondelok dopoludnia je tmavsi ako dnes kratko popoludni. Pisem casy, ci mate niektora skusenost, ze je rano proste tmavsi..
Som asi 4tt, presne nemam ako vediet, bo mi este po porode pred 1ra4m neprisla menstruacia.
Mala som od piatka poobedia extremne stresy kvoli jednej udalosti, tak sa bojim aky to malo dopad na babo :(
Isto je najlepsie este odtestovat zajtra rano, no tie s podobnym zazitkom isto chapete, ze do zajtra rana je asi tak milion hodin.

Test bledne: Má ráno tmavšiu čiarku?Test bledne: Má ráno tmavšiu čiarku?
drahomirrra
5. jún 2024

Ráno je vždy tmavší. Skús dve hodiny nepiť a otestuj znova. Áno, je tam rozdiel, po dvoch dňoch by mal byť tmavý. Nestresuj sa, uvidíš. Je to hop alebo trop. Príroda.

majamat
5. jún 2024

este si nizky tt a mnozstvo HCG moze byt este male.
rano je moc koncentrovanejsi a poobede je viac rozriedeny. takto skoro je vhodne robit test vzdy len z prveho ranneho mocu a vecer to neprehanat s pitim tekutin.

ako je moc koncentrovany spolahlivo zistis podla farby, koncentrovanejsi moc je zltejsi, az oranzovy, ci hnedy.

autor
5. jún 2024

Dakujem za odpovede, uvidim zajtra rano 😑

januska12323
5. jún 2024

Si tehotná a je jedno o koľko stupňov je večer slabšia čiarka, drž sa.

blonde_bella
5. jún 2024

TESTUJ VZDY JEDEN CAS JEDNYM DRUHOM TESTU ak chces vedieť správne interpretovať výsledky.
Túto je výpovedná hodnota 0

bambieblue
5. jún 2024

No neviem, ale nevyzerá to dobre. Ja keď som robila test bolo jedno ci ráno ,poobede ci večer výsledok bol rovnaký nie slabší. Skús zajtra ,držím palce

sofia1979
5. jún 2024

Moč si mohla mať zriedeny kľud správ si ráno

autor
6. jún 2024

Urobila som si test - ina znacka, a tiez clearblue, co v Piatok ukazoval 1-2. Dnes takto:
Dakujem vsetky za rady a nazory. Teraz uz len par tyzdnov cakat na prvy ultrazvuk 🥰

drahomirrra
6. jún 2024

Všetko bude v poriadku autorka. No stress, blahoželám.

blonde_bella
6. jún 2024

Pre tvoj pokoj si môžeš Digi spraviť o 7 dní a mal by mať 3+.
Blahoželám.