Test je pozitívny, no čiarka nie je silná

1. dec 2023

Dobrý večer,
Mám 2 deti a za sebou 1 potrat. Vždy som mala hneď v deň meškania doslova koľajnice. Už piaty deň sa mi menštruácia akoby rozbieha, je len slabučká hnedá. V pondelok mam ísť na rontgen a dnes som si akosi intuitívne urobila test. Reálne je pozitívny, no čiarka nie je silná, žiadne koľajnice nato, že termín MS som mala pred 5 dňami, mávam ms úplne pravidelnú. Som z toho zmätená, keďže pri predošlých tehotenstvách som mala naozaj úplne rovnaké čiarky.
Stretli ste sa s niečím podobným, tj slabulinka MS a piaty deň "meškania" poriadnej menštruácie takáto slabučká čiarka? Šťastný koniec to asi mat nemôže, však?

sofia1979
1. dec 2023

Urob si ešte o dva dni môže byť oneskorená ovulácia no ale keď už spinis ťažko povedať v každom prípade ti držím prsty

bolarazjedna
1. dec 2023

Tak uvidíš, niektoré ženy majú akoby menzes, len slabšie krvacanie na začiatku tehotenstva. A test si robila ráno ci cez deň? Skus ešte pozajtra, či to silnie... Ja by dom zatiaľ termín na rtg odlozila a počkala, ako sa to vyvinie. Držím palce!

autor
1. dec 2023

@sofia1979
@bolarazjedna
Ďakujem za odpovede. Test som si robila okolo 14tej. Na piaty deň meškajúcej ms by už mali byť čiarky poriadne hocikedy cez deň.
Uvidíme, nemám z toho dobrý pocit.

lilli110
2. dec 2023

Ahoj. Nie je to pravidlo, nemusi to tak byt. Ja som pri druhom tehu mala takuto slabu ciarku tiez na 5 den meskajucej MS a bola som tehu. Syn ma 10 rokov. Treba pockat ako to teraz priroda dalej rozhodne. Ozaj skus test este trebars zajtra rano, ci ciarka silnie.

jaskolka
2. dec 2023

Ťažko povedať, mohla byť oneskorená ovulácia, pripadne niektoré ženy trochu krvácaju na začiatku tehotenstva.to by bol ten lepší prípad.
No zároveň mohlo ísť aj o biochemické tehotenstvo,hcg klesá a rozbehne sa ti klasické krvácanie. Teraz je to buď - alebo.
Skus test ešte zajtra ráno a uvidíš.

autor
2. dec 2023

@lilli110
@jaskolka
Ďakujem za názory.
Rontgen ruším, toto by som neriskovala.
Uvidíme. Ta "menštruácia" ustáva a test dnes z ranného moču takto (ten vrchný, ten spodný je ten co som sem včera pridala).

masandra
2. dec 2023

Je o niečo silnejší, skús ešte o dva dni, uvidíš🙂

niky_d
2. dec 2023

U mňa toto bolo žiaľ biochemické tehotenstvo :(

autor
2. dec 2023

@niky_d Hm, mam za sebou aj biochemicke a teda bolo to presne naopak, že najskôr normálne koľajnice a postupne slabli až prišla MS. Ty si to mala naopak, tj tak ako ja teraz, že čiarka silnela a aj tak to bolo biochemické?

niky_d
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
niky_d
2. dec 2023

Áno 😔 čiarka najprv silnela ale na daný deň po ovulacii (bola potvrdená) bol aj tak slabší, mal by byť silnejší. K rovnako hrubým čiarkam nedošlo, lebo začalo to potom blednúť (čiže u mňa najprv silneli a potom sa to otočilo). Prišlo tmavé špinenie, krvácanie, obrovské bolesti (ja pri ms bolesti nikdy nemávam). Na tretí deň krvácania negativny test. Potom som ešte stále tak nepravidelne špinila, skúšala ešte testovať a mala som to tak na striedačku, niektoré testy boli este slabučko pozitívne, niektoré už negatívne. Posledný test som čo som si robila bol ešte pozitívny, týždeň po tom, ako som začala krvácať. 3 dni potom som bola na utz u doktora, už bolo všetko dočistené.

bolarazjedna
2. dec 2023

Ja som napr mala takéto (ako máš dnes) jasne viditeľné, ale slabé čiarky, ktoré ani po viacerých dňoch nesilneli, ani neslabli , pri anembryomole. Mala som iba prázdny vak, ale zase žiadne krvacanie.
Ty máš oproti včerajšku silnejšiu čiarku, možno iba si mala posunúť ovuláciu, môže ti pomalšie stúpať hcg, veľmi ti držím palce, aby to bolo tak, ako si želáš!!!

ailiba
2. dec 2023

Podpa mna ciarka silnie, ms ti ustala... Vyzera, ze by to mohlo dobre dopadnut👍

luciah187
3. dec 2023

Ja nevidim dovod, preco by to nemohlo mat stastny koniec 🤷🏻‍♀️ netreba hned takto negstivne mysliet.

opatrna38
4. dec 2023

Mozno by mala dr. nasadit progesteron, pri nedostatku dochadza k spineniu atď., ascorutin som si tiez davala

mircalla
4. dec 2023

Podla mna to tiez vypada nadejne

autor
6. dec 2023

Baby, zatiaľ to vyzerá dobre. Špinenie ustalo, test už riadne koľajnice. Dosť ma boli podbruško, nepamätám si, či som to mala aj pri tehotenstvách s mojimi dvomi chalanmi, keďže už to je nejaký ten rôčik, čo som ich čakala. Snáď to bude všetko v poriadku.

bolarazjedna
6. dec 2023

Jeej, super, držím palce!!!

kvetinka1918
6. dec 2023

Ja som mala silné a keď som skúšala iné testy tak som to mala raz slabé raz silné koľajnice a keď som si ho ešte robila v 6 tt tak presne som ho mala taký ako ty

kvetinka1918
6. dec 2023

A bolesti v podbrušku som mala neskutočne kŕče ako pred ms

autor
6. dec 2023

@bolarazjedna Ďakujem, dúfam 🙏

autor
6. dec 2023

@kvetinka1918 A tehu bolo v poriadku, hoci boli tie bolesti?

kvetinka1918
6. dec 2023

Áno hovorila som gynekológovia že má dosť bolieva podbrušku že mám až kŕče nohy stehná chrbát všetko má strašne bolelo povedal že je to nromalne ale že keby je to už nevydržatelne prísť k nim alebo nemocnica a potom to prelso po 25 tt

kvetinka1918
6. dec 2023

A kázal mi užívať magnézium magnwrot 500 3 krát denne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre