icon

Test na 14. deň po ovulácii

9. sep 2023

Baby, prosím Vás pekne, na upokojenie. Dajte mi sem, ak máte, Vaše testy zo 14 dpo. Pred štyrmi dňami digi vyšiel 1-2, dnes zas a som 14 dpo. Akási som prelakana, ci už nemalo byt 2-3. Áno, uvedomujem si, že každej sa hcg zvyšuje inak, uvedomujem si, že to ráta týždne od oplodnenia, ale ak nejakej nerobí problém to sem dat, budem rada. Ďakujem ❤️

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
autor
9. sep 2023

@monsterablue prosím Ťa, skus mi prepísať vetu, ktorej si nepochopila. Prosím len baby,ktoré môžu postnut svoje fotky testov. Ďakujem 😉

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
autor
9. sep 2023

@monsterablue ale ja nechcem fotku digi testu. Mam aj palickove, tak ci je ok intenzita čiarky.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
autor
9. sep 2023

@monsterablue pre Boha 🤦‍♀️ja mam testu robene každé dva dni, čiarka silnie, zdá sa mi, že menej akoby mala.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
autor
9. sep 2023

@monsterablue nemám slov. Samozrejme, tam idem. Ale, chcela som skúsenosti, respektíve porovnať. Už mi toto rozum neberie. Mňa mama učila, že ak nemám čo k teme, mam byt ticho. Skus po premýšľať. Je sobota, uvarené, upratané je? Skus sa venovať iným témam ak nerozumieš, čo píšem. Ďakujem veľmi pekne.

maryetta
9. sep 2023

Tak porovnaj po 4 dnoch. Zalez aky test. Kedy bola ovulacia a neviem co vsetko.
Tak kluuuud. Hlavne ze ciarka silnie.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
bm_
9. sep 2023

ja ti pomozem :D ked mas silnu potrebu to porovnavat (co uplne chapem) daj si do googla pregnancy line progression a tam je fakt strasne vela obrazkov ako silneli testy, tu je to nie vzdy akceptovane ked ma clovek chut takto travit cas si porovnavat ocikane testy :D ak chces napis mi spravu a ja ti poslem moje testy, nebolo ich malo :D mala som aj biochemicke tehotenstvo tak mam aj to na porovnanie

autor
9. sep 2023

@bm_ ďakujem. 🙏 si zlata. 🙏po toľkých rokoch snaženia som premotivovana, nervózna,ale, asi je to prirodzené.

natalia956116
9. sep 2023

Ahoooj, toto je môj 14dpo :D

zuzi0911
9. sep 2023

Posledný je 14dpo...testované každý deň ...
5m synček 🙂♥️

autor
9. sep 2023

@zuzi0911
@natalia956116 baby, ďakujem Vám veľmi pekne 🙏ja som sa bála,že čiarku mam slabšiu. Testujem každý deň aj viac krát, posledné dva teraz večer. 🙏 silnie. Som pokojnesia.

zuzi0911
9. sep 2023

Mas ich krásne,neboj . Veľmi držím palce ♥️

autor
9. sep 2023

@zuzi0911 ďakujem. Dúfam, že už do štátneho konca 🙏

xsimonkax
9. sep 2023
petra92
10. sep 2023

Tak ja neviem akú silnú ešte chceš tú čiarku 🙄viac už to ani nejde. Držím palce nech to dotiahnes do úspešného vytúženého konca, teda začiatku 😉hlavne nestresuj, robíš tým viac škody ako úžitku 🙏