Test na 14. deň po ovulácii
Baby, prosím Vás pekne, na upokojenie. Dajte mi sem, ak máte, Vaše testy zo 14 dpo. Pred štyrmi dňami digi vyšiel 1-2, dnes zas a som 14 dpo. Akási som prelakana, ci už nemalo byt 2-3. Áno, uvedomujem si, že každej sa hcg zvyšuje inak, uvedomujem si, že to ráta týždne od oplodnenia, ale ak nejakej nerobí problém to sem dat, budem rada. Ďakujem ❤️
@monsterablue prosím Ťa, skus mi prepísať vetu, ktorej si nepochopila. Prosím len baby,ktoré môžu postnut svoje fotky testov. Ďakujem 😉
@monsterablue ale ja nechcem fotku digi testu. Mam aj palickove, tak ci je ok intenzita čiarky.
@monsterablue pre Boha 🤦♀️ja mam testu robene každé dva dni, čiarka silnie, zdá sa mi, že menej akoby mala.
@monsterablue nemám slov. Samozrejme, tam idem. Ale, chcela som skúsenosti, respektíve porovnať. Už mi toto rozum neberie. Mňa mama učila, že ak nemám čo k teme, mam byt ticho. Skus po premýšľať. Je sobota, uvarené, upratané je? Skus sa venovať iným témam ak nerozumieš, čo píšem. Ďakujem veľmi pekne.
Tak porovnaj po 4 dnoch. Zalez aky test. Kedy bola ovulacia a neviem co vsetko.
Tak kluuuud. Hlavne ze ciarka silnie.
ja ti pomozem :D ked mas silnu potrebu to porovnavat (co uplne chapem) daj si do googla pregnancy line progression a tam je fakt strasne vela obrazkov ako silneli testy, tu je to nie vzdy akceptovane ked ma clovek chut takto travit cas si porovnavat ocikane testy :D ak chces napis mi spravu a ja ti poslem moje testy, nebolo ich malo :D mala som aj biochemicke tehotenstvo tak mam aj to na porovnanie
@bm_ ďakujem. 🙏 si zlata. 🙏po toľkých rokoch snaženia som premotivovana, nervózna,ale, asi je to prirodzené.
@zuzi0911
@natalia956116 baby, ďakujem Vám veľmi pekne 🙏ja som sa bála,že čiarku mam slabšiu. Testujem každý deň aj viac krát, posledné dva teraz večer. 🙏 silnie. Som pokojnesia.
Mas ich krásne,neboj . Veľmi držím palce ♥️
@zuzi0911 ďakujem. Dúfam, že už do štátneho konca 🙏
Tak ja neviem akú silnú ešte chceš tú čiarku 🙄viac už to ani nejde. Držím palce nech to dotiahnes do úspešného vytúženého konca, teda začiatku 😉hlavne nestresuj, robíš tým viac škody ako úžitku 🙏