Test po limite
Ja teda nevidim nic... Asi uz zajdem k ocnemu lebo vsetci ostatni okrem mna na tych testoch vzdy nieco vidia
@kitycat a ak sa môžem spýtať koľko testov si si urobila s pozitívnym výsledkom?
Vidím aj ja cosi. Skús aj dnes test počas dna
@kitycat to sme dve slepe,ja som si to az priblizila a vobec netusim,kde tam ciarku vidia a vobec netusim,preco zeny rozoberaju tie testy…za mna nic veru a este po limite…
@ibajaanikiny sme 3 slepe
@aurina 🤣
@monimoni2 mne spravil livsane po limite slabu fialovu ciarku. Tehotna som nebola. Tiez mi to predtym ziadny neurobil.
@aurina hm,asi teda zbehnem,lebo stale nic😁 PS: ja nic nevyvraciam,na rozdiel od teba,dokonca som ani neodpovedala autorke,ale inej prispievatelke,ze nic tam nevidim rovnako ako ona😉 to moj nazor,proste je to ciste,mozno napokon budu potrebovat ocneho tie,co lovia duchov na rozobratych testoch,ale kiezby nie,lebo prajem kazdej snazivej
@aurina a este jedna vec,tie,co mate orlie oci,aj ste si vsimli,ze autorka to tam vidi AZ po limite?😉 to je irelevantny vysledok,treba testnut este raz a DO LIMITU odcitavat vysledky…
@ibajaanikiny ved ja sa nevyjadrujem k tomu, ze je po limite a ze to nie je kanalik... ja len vravim, ze ciarka tam je... ale ci je to kanalik alebo ciarka, to uz neviem.. nemam skusenosti s tymto testom
@katarinka89 ked mi dva dni meskala spravila som test. Bol tam naznak. Potom este dalsie 3 a ciarka silnela. Ten dolny bol uplne prvy.

@monimoni2 ja tam tiež vidím. Urob 10tkovy zajtra a verím, že bude silnejšia