Test štyri dni pred menštruáciou: Vaše skúsenosti?
Co vravíte na tento? Do ms je ešte 4dni 🙏🙏 skúsila som ho spraviť "len tak" samozrejme ze počkám ešte kým ci prijde alebo nie a budem robiť ďalší Dakujem a prajem vám všetkým krásny deň 😊

No podľa tohto to vyzerá tak, že sa jej ani nedočkáš 🙂
@nevenka aj mne došiel menzes a mám doma 4r dieťa. A tak isto som mala úplne slabú čiarku
@netoppierka no ale ine testy, aj o par dni neskor, boli negativne, takze niet o com v mojom pripade.
Pred 2 mesiacmi som mala biochemicke, a to boli ciarky na vsetkych testoch. A nesilneli, ale slabli.
@netoppierka a toto ma zaujima, kedy si mala slabu ciarku a kedy dosiel menzes? A uplne normalny bol, ako vzdy? A kedy si si potom robila dalsi test alebo ako si prisla na yo, ze si tehotna naozaj? Lebo hovpri sa to casto, ze zeny napriek silnej menstruacii su tehotne. Ale nikde podrobnosti, ze ako na to prisli. Lebo ja som.sice tehotna bola, ale dosla menstruacia a uz pred nou ciarka slabla, tak som vedela, ze to je biochemicke. Len ciste zo zvedavosti.
@nevenka dva dni pred menzesom sme si s mužom povedali, že chceme rodinkovat. V ten deň keď mi mala prísť m, tak neprišla až na ďalší deň. O tri týždne som si robila test. A uuuuuplne slabá čiarka o týždeň zasa. Tak som to vzdala. Až keď mi neprišla menštruácia , že však som tehu.
@netoppierka jaj, no tak to si mala posunutu ovu. Ja si meriam teplotu a teda mne by to nesedelo, lebo ovu, ak sa mne posunie, tak na skor, nie naopak. Este nikdy sa mi nestalo, ze by som mala ovu tesne pred MS. Ked si to teda sledujem. Ale dakujem za info.
@nicoldee podľa mňa sú jasné pozitívne so slabou čiarkou..

@nicoldee Gratulujem, vyzerá to nádejne 😉