icon

Test ukazuje slabú druhú čiarku: Som tehotná?

vierkalien
1. mar 2024

Ahojte mamičky, dievčatá
Prosím vás, chcem radu🙏 na začiatku decembra som bola na kyretazi, kvôli zamlcanemu potratu😪 menzes som dostala po 4 týždňoch, aj v januári som mala.
Dávali sme si samozrejme pozor. Teraz mi už 7dni mešká menzes a takto mi ukázal test. Neviem co si mam myslieť, či sa tešiť, báť....neviem prikladám fotku.
Budem vďačná za každý vaš názor.
Ďakujem a pekný deň prajem

Test ukazuje slabú druhú čiarku: Som tehotná?
cookie29
1. mar 2024

fotka je mizerna ale povedala by som, ze tam nieco je, aj ked ak si robila z ranneho moca je dost slaba na tyzdenne meskanie. Skus urobit este zajtra. Ale predpokladam ze Ti testovali krv ci po potrate si zisla na 0?

martinka444
1. mar 2024

@vierkalien pozitívny, tieto testy sú super

vierkalien
autor
1. mar 2024

@cookie29 po mi nerobil Dr nič ani kontrolu vôbec. Takže som 3mesiac po, mala som dva cykly. Bojím sa ísť lekárovi, pri kyrete bol dosť odmerany

vierkalien
autor
1. mar 2024

@martinka444 ďakujem pekne

cookie29
1. mar 2024

@vierkalien nebola si ani na krv? Mne po kazdom MA testovali krv, pokial som nemala HCG na 0... a ak sa bojis k lekarovi, tak si najdi ineho. Akoze rozumiem ze kyret nepatri medzi najprijemnejsie veci, ani pre neho, ale troska ludskosti nezaskodi

dzejsik
1. mar 2024

@vierkalien byt tebou sa mu ale radsej ozvi, lebo ak by to bolo tehu, moze ti nasadit nieco na podporu udrzania cim skor

rybkoava
Autor odpoveď zmazal
vierkalien
autor
1. mar 2024

@dzejsik ďakujem určite to budem konzultovať s lekárom

vierkalien
autor
2. mar 2024

@rybkoava gratulujem, mne vyšli 3 testy, a dnes ráno keď som bola wc tak krv taka hnedasta. Neviem co si myslieť teraz. Takéto niečo sa mi ešte nestalo.

rybkoava
Autor odpoveď zmazal
vierkalien
autor
2. mar 2024

@rybkoava ďakujem za odpoveď. Určite v pondelok idem gynekológovi. Snáď bude všetko v poriadku. Strach mam neskutočný, lebo už sme o babo prišli...😪

nat_alia
3. mar 2024

@vierkalien aj ja a dali mi utrogestan na udrzanie, o par dni budem mat dcerku🙂

vierkalien
autor
3. mar 2024

@nat_alia kiež by som aj ja takto dopadla , gratulujem teším sa s vami. Toto čakanie ma ubíja, ešte vydržať jeden deň....