Test ukazuje slabú druhú čiarku: Som tehotná?
Ahojte mamičky, dievčatá
Prosím vás, chcem radu🙏 na začiatku decembra som bola na kyretazi, kvôli zamlcanemu potratu😪 menzes som dostala po 4 týždňoch, aj v januári som mala.
Dávali sme si samozrejme pozor. Teraz mi už 7dni mešká menzes a takto mi ukázal test. Neviem co si mam myslieť, či sa tešiť, báť....neviem prikladám fotku.
Budem vďačná za každý vaš názor.
Ďakujem a pekný deň prajem

@vierkalien pozitívny, tieto testy sú super
@cookie29 po mi nerobil Dr nič ani kontrolu vôbec. Takže som 3mesiac po, mala som dva cykly. Bojím sa ísť lekárovi, pri kyrete bol dosť odmerany
@martinka444 ďakujem pekne
@vierkalien nebola si ani na krv? Mne po kazdom MA testovali krv, pokial som nemala HCG na 0... a ak sa bojis k lekarovi, tak si najdi ineho. Akoze rozumiem ze kyret nepatri medzi najprijemnejsie veci, ani pre neho, ale troska ludskosti nezaskodi
@vierkalien byt tebou sa mu ale radsej ozvi, lebo ak by to bolo tehu, moze ti nasadit nieco na podporu udrzania cim skor
@dzejsik ďakujem určite to budem konzultovať s lekárom
@rybkoava gratulujem, mne vyšli 3 testy, a dnes ráno keď som bola wc tak krv taka hnedasta. Neviem co si myslieť teraz. Takéto niečo sa mi ešte nestalo.
@rybkoava ďakujem za odpoveď. Určite v pondelok idem gynekológovi. Snáď bude všetko v poriadku. Strach mam neskutočný, lebo už sme o babo prišli...😪
@vierkalien aj ja a dali mi utrogestan na udrzanie, o par dni budem mat dcerku🙂
@nat_alia kiež by som aj ja takto dopadla , gratulujem teším sa s vami. Toto čakanie ma ubíja, ešte vydržať jeden deň....

fotka je mizerna ale povedala by som, ze tam nieco je, aj ked ak si robila z ranneho moca je dost slaba na tyzdenne meskanie. Skus urobit este zajtra. Ale predpokladam ze Ti testovali krv ci po potrate si zisla na 0?