Test z Action: Vidíte niečo alebo negatív?
Ahojte. Mozem byt max 11 dpo. Vidte nieco alebo full negativne. Dakujem
Negativ a zbytocne robeny test ak ti ani nemeska MS, zakladna skola biologia
@anonym_4560a3 dakujem, prajem vam vaic vnutorneho pokoja a menej frustacie. Snad budu aj vade odpovede vludnejsie 🙂🙏💁♀️
@anonym_4560a3 a len pre info, mam za sebou 4 tehotenstva a 11 dpo som mala pozitivny test a ovulacia bola vzdy potvrdena lekarom. Takze sa nieco mozete doucit aj vy. Vajicko sa vacsinou uhniezduje 8-10dpo, 11 dpo uz je mozne zachytit citlivym tehotenskym testom. Nemate za co. 🖖
@anonym_4560a3 a len pre info, mam za sebou 4 tehotenstva a 11 dpo som mala pozitivny test a ovulacia bola vzdy potvrdena lekarom. Takze sa nieco mozete doucit aj vy. Vajicko sa vacsinou uhniezduje 8-10dpo, 11 dpo uz je mozne zachytit citlivym tehotenskym testom. Nemate za co. 🖖
@anonym_autor zlatko po 4 tehotenstvach sa nemozes vazne pytat ci mas pozitivny test. Mas za co
Blahozelam k 5 tehotenstvu. Snad mate penazi ozaj vela.
@anonym_autor nechapem zmysel rozoberania testu..
Test bude pozitivny až keď bude naozaj vidieť čiarku aspoň viditeľnú
@anonym_autor nechapem zmysel rozoberania testu..
Test bude pozitivny až keď bude naozaj vidieť čiarku aspoň viditeľnú
@anonym_b5c6cd lebo pani je po 4 tehotenstvach taka mudra ze az testy rozobera 🤣
Na najmladsie uz mozno pomaly konci rodicak. Tak treba rychlo otehotniet. Az je z toho stres a rozobera testy a kuka z kazdej strany test.
Vy ste take mudre.. 4 tehotenstva neznamenaju ze mam 4 deti vy debilky. Mam 1 dieta a 3x som potratila, naposedy v 2.trimestry . Takze si zapnite svoj mozog obcas. Da sa to aj pekne napisat, bez urazania a sikanovania.
Na najmladsie uz mozno pomaly konci rodicak. Tak treba rychlo otehotniet. Az je z toho stres a rozobera testy a kuka z kazdej strany test.
@anonym_6192de mam.len jedno dieta ty krava blba
Blahozelam k 5 tehotenstvu. Snad mate penazi ozaj vela.
@anonym_6192de mam 1 dieta ty Einstein.
Vy ste take mudre.. 4 tehotenstva neznamenaju ze mam 4 deti vy debilky. Mam 1 dieta a 3x som potratila, naposedy v 2.trimestry . Takze si zapnite svoj mozog obcas. Da sa to aj pekne napisat, bez urazania a sikanovania.
@anonym_autor Drza si tu jedine ty od zaciatku kazdej drzo odpovedas. Trosku sa ukludni. Za potraty ti nikto z nas nemoze. Ja mam tiez za sebou potraty a nenadavam ako ty.
@anonym_6192de mam 1 dieta ty Einstein.
@anonym_4560a3 ale ona neni jedina, ja keď toto vidim ako rozoberaju tie testy 🫣🫣🫣 a to ked som videla rozobraty digitalny 😁 tak to už je o čom
@anonym_autor velmi ma mrzi ze si potratila, ale k comu je dobre sa testovať a pytat sa nieco ci je tam vidiet ? Ty tam nieco vidis ? 8-9dpo je skoro aj 12dpo je skoro, testuje sa až keď vynechá menstruacia..
Aj ked sa vajicko uhniezdy 8-9dpo neznamena, že aj ten najcitlivejsi test nieco zachyti, preto hcg nerastie kazdemu rovnako .. niekto je v 6tt a ma hcg od 1 000 do viac ako 50 000 IU/l ... cize nieco by si sa aj ty mohla doučiť pred tým ako tu na niekoho vyskakuješ 😚😚😚
Taka hnusna zena ako ty mat dieta isto nemoze, priroda vie co robi. Nadavky ti tiez nepomozu zvladnut tvoju frustraciu a obmedzenost
@anonym_4560a3 dakujem, prajem vam vaic vnutorneho pokoja a menej frustacie. Snad budu aj vade odpovede vludnejsie 🙂🙏💁♀️
@anonym_autor Nevšímaj si ju, v poslednej dobe je tu veľa takých frustrovaných žien v téme tehotenstva, ktoré si sem chodia vybiť svoje vnútorné emócie 😁
Ja vidím druhu, držim palce
@anonym_autor Nevšímaj si ju, v poslednej dobe je tu veľa takých frustrovaných žien v téme tehotenstva, ktoré si sem chodia vybiť svoje vnútorné emócie 😁
Ja vidím druhu, držim palce
@anonym_bba674 po sto rokoch som sem nieco pridala ale uz tu chybu neurobim .tolko sprostych zirn an jednej kope, sem sa chodi vybijat frustracia. Nevadi, dakujem za odpoved. Otrasne zenske nechutné.