Test zoslabol
Baby chcem sa opytat ms meska uz 4dni dneska som 18dpo na 12dpo som mala viditelnu slabu ciarku ktora, pomalicky silnela a dneska test uplne slabucky 😔 myslite ze je este nejaka sanca prikladam foto vsetky su robene z ranneho mocu
BT sa stale drzi hore

To si nikto naozaj neprečíta návod na krabičke alebo čo? Veď sa tam jasne píše že sa má správny výsledok odčítať max. do 5 minút a potom je test na vyhodenie. 🙄
Uz v porovnani 14 a 16dpo ti test nezosilnel. 😔 takze podla mna biochemicke.
@svokrinjazykmonika ona nikde nepise, ze odcitavala po viac, ako 5 min. Tym zoslabol myslela v porovnani s predchadzajucimi testami
Mrzí ma to, ale nebudem ti dávať plane nádeje. Je to biochemické (pokiaľ nebol zlý test, pre istotu pretestuj zajtra) .. tiez sa mi to uz stalo. :(
Ja už som sa tiez poučila. Testovať az po vymeskani ms. Držím palce. Inak za mňa najspolahlivejsie sú digi clearblue testy. Skús ten
Ako ste dopadli?
@zzzza toto bolo nakoniec biochemicke, ale o pol roka na to sa podarilo a uz mam pri sebe ten najvzacnejsi poklad ❤️

Test mohol mať len menej farbiva ale treba byť pripravený aj na biochemické. Videla som už také testy keď zoslabol a potom zase zosilnel. Otestuj rovnakou znackou o 2 dni aby si vedela na čom si. Držím palce