icon

Testovanie po 9 dňoch po ovulácii

11. sep 2025

Ahojte vidíte niečo? Ťažko sa to fotilo aby to bolo ako naživo. 😏 Som asi +- 9dpo. Robený poobede

Testovanie po 9 dňoch po ovuláciiTestovanie po 9 dňoch po ovuláciiTestovanie po 9 dňoch po ovulácii
kimina21
11. sep 2025

@anonym_autor vidím veľmi slabucku čiarku,držím palce🍀

autor
11. sep 2025
@kimina21

@anonym_autor vidím veľmi slabucku čiarku,držím palce🍀

@kimina21 ďakujem ti 🙂

sisska96
11. sep 2025

Ja vidím negativny test

autor
11. sep 2025
@sisska96

Ja vidím negativny test

@sisska96 ďakujem🙂

anonym_f7d23e
11. sep 2025

Musela som si dať jas na 100% na telefóne, aby som tam vôbec niečo zahliadla, ale vidím... Len nechápem, prečo ženy nerobíte testy tesne pred ms alebo až keď vynechá?? Aký má zmysel sa dohadovať, či tam niečo je alebo nie je??

evcagabi
11. sep 2025

Pre mna je toto negativny test. Testuj ked bude meskat, z ranneho mocu a nefot a tak debilnom svetle

autor
11. sep 2025
@anonym_f7d23e

Musela som si dať jas na 100% na telefóne, aby som tam vôbec niečo zahliadla, ale vidím... Len nechápem, prečo ženy nerobíte testy tesne pred ms alebo až keď vynechá?? Aký má zmysel sa dohadovať, či tam niečo je alebo nie je??

@anonym_f7d23e úprimne... Všetci vieme že je to nedockavost. Nebudeme sa hrať že to tak nie je. Či z toho niečo bude alebo nie, aj tak neovplyvní nikto 🙂

anonym_f7d23e
11. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_f7d23e úprimne... Všetci vieme že je to nedockavost. Nebudeme sa hrať že to tak nie je. Či z toho niečo bude alebo nie, aj tak neovplyvní nikto 🙂

@anonym_autor aj ja som bola nedočkavá, ale robila som až v prvý deň meškania a to sme sa snažili vyše tri roky 🙆🏼‍♀️ keď to má vyjsť, tak to výjde, robiť si ich skôr môže byť len sklamanie.

autor
11. sep 2025
@anonym_f7d23e

@anonym_autor aj ja som bola nedočkavá, ale robila som až v prvý deň meškania a to sme sa snažili vyše tri roky 🙆🏼‍♀️ keď to má vyjsť, tak to výjde, robiť si ich skôr môže byť len sklamanie.

@anonym_f7d23e šak jasné ja súhlasím. Aspoň si skratim chvíle aj hadanim 😀 nie som na pozitívny výsledok naviazaná že musí byť tento cyklus, je mi to jedno,až tak ma čas netlačí len fakt tá zvedavosť a nedockavost. Ked nič, tak bude nabudúce, svet sa nezrúti.

anonym_f7d23e
11. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_f7d23e šak jasné ja súhlasím. Aspoň si skratim chvíle aj hadanim 😀 nie som na pozitívny výsledok naviazaná že musí byť tento cyklus, je mi to jedno,až tak ma čas netlačí len fakt tá zvedavosť a nedockavost. Ked nič, tak bude nabudúce, svet sa nezrúti.

@anonym_autor chápem, to čakanie je najhoršie, tak držím palce, aby to vyšlo ☺️👍🏻

autor
11. sep 2025
@anonym_f7d23e

@anonym_autor chápem, to čakanie je najhoršie, tak držím palce, aby to vyšlo ☺️👍🏻

@anonym_f7d23e dakujeeem. Bude jak bude. A to platí pre všetko. 🙂 ak by mi to malo ničiť psychiku tak s tým skorým testovaním radšej nezačínam. Ja som úplne psychicky však ok s oboma variantami. Pekný večer ti želám 😊

anonym_876050
11. sep 2025

@autorka ja som sa z takéhoto testu už tiež začínala tešiť, ale ostatné boli negatívne a samozrejme, že prišla aj MS, takže planý poplach 🥲 ak sa nemýlim, tak aj tvoj je pepino, tie duchujú aj z vody 🫣 na tvojom teste vidím náznak čiarky, ale neverila by som mu na 100%, kým nebudú koľajnice

autor
11. sep 2025
@anonym_876050

@autorka ja som sa z takéhoto testu už tiež začínala tešiť, ale ostatné boli negatívne a samozrejme, že prišla aj MS, takže planý poplach 🥲 ak sa nemýlim, tak aj tvoj je pepino, tie duchujú aj z vody 🫣 na tvojom teste vidím náznak čiarky, ale neverila by som mu na 100%, kým nebudú koľajnice

@anonym_876050 jasné chápem, ďakujem za tvoju skúsenosť 😊