icon

Testovanie pred menštruáciou. Je tam slabšia čiarka?

Dnes o 05:12

Ahojte, na pravo test je robený 4 dní pred MS, na ľavo test robený dnes v deň očakávanej ms, mam pocit ze dnešný test je slabší ako ten z pred 4 dní, alebo sa mýlim?

Testovanie pred menštruáciou. Je tam slabšia čiarka?
martyzpp
Autor odpoveď zmazal
martyzpp
Dnes o 05:27

@anonym_autor no, ten naľavo vyzerá ozaj trochu slabší. Ak nepríde menštruácia, vyskúšaj opäť o dva dni. Držím palce!

anonym_10fd7f
Dnes o 06:23

zrejme si tehotna, dost skoro ukazuje, asi si mala skor ovulaciu

autor
Dnes o 06:39
@anonym_10fd7f

zrejme si tehotna, dost skoro ukazuje, asi si mala skor ovulaciu

@anonym_10fd7f neviem nejako neverím tým mama testom, akože vidím ja ja tie ciarky o babo sa snažíme už vyše polroka, ale stále mam také cudne pocity že ms príde. Skúsim sa otestovať o pár dní ešte inými testami lebo potrebujem sa objednať k Dr aby mi nasadili liečbu ale ako vravim všade čítam ze mama testy niesu spoľahlivé

sense
Dnes o 06:50

Keďže je to mamatest tak by som si z takých čiarok žiadne nádeje nerobila, rovnako ako Pepino testy, počkaj dva tri dni a ak má nepríde skús znova. Držím palce

autor
Dnes o 07:05
@sense

Keďže je to mamatest tak by som si z takých čiarok žiadne nádeje nerobila, rovnako ako Pepino testy, počkaj dva tri dni a ak má nepríde skús znova. Držím palce

@sense ďakujem, ved práve to ze sa na nich nechcem spoliehať viem ze robia falošné ciarky ale jedine tieto som mala doma

krasneleto
Dnes o 09:16

@anonym_autor v tom nalavo je aj kontrolna ciarka silnejsia... skusila by som iny test

anonym_1063ec
Dnes o 13:30

@anonym_autor Aj keď dva pozitívne testy pravdepodobne nie sú omyl, kvôli slabšej čiarke to ešte môže byť biochemické tehotenstvo.
Na ľavom teste je však vidieť, že aj kontrolná čiarka je tmavšia, preto by som tiež skúsila iný test, ak by menštruácia neprišla. Mne sa doteraz osvedčili Baby Top test a Livsane. Baby Top test kúpiš v DM, Livsane si môžeš objednať z lekárne Benu – myslím, že ak ho objednáš dnes, balík dostaneš do dvoch dní, čo bude ideálne na ďalšie testovanie.
Držím palce 😊