icon

Testy a tehotenstvo

mici88
18. dec 2022

Ahojte. Už nejaký týždeň sa cítim veľmi zvláštne, mám stavy prejedania sa potom zas opačne, že sa citim zle a myslím že sa pozvraciam,potom bolesti v podbrušku a strašne som stále smädná čo som nikdy predtým nemala. Momentálne mi mešká menzes 4. deň čo nezvykne a včera večer som si robila test, ktorý bol negatívny, ale viac krát som počula že test nemusí ukázať hneď správny výsledok. Je možné tehotenstvo?

koniarova
18. dec 2022

Skôr myslím,že nie. Po štyroch dňoch meškania už musíš mať riadne koľajnice na teste.

adeladulova
18. dec 2022

@koniarova nesuhlasim. Mne na 4ty den meskania ukazal duch ( po vyprsani casu odcitavania) a mam 3r syna 😁

mici88
autor
18. dec 2022

Ešte som chcela doplniť, že mám teraz stále dosť nafúknuté bruško a podľa váhy som nepribrala a ani sa nejak inak nestravujem než predtým.

veronikaszabova
18. dec 2022

@mici88 ak by si mala priznsky, test by si uz mala pozitivny - priznaky su zo zvysujuceho HCG.

koniarova
18. dec 2022

@adeladulova duch. Ale jej nič ani po odcitaní. A duplom pri príznakoch.

adeladulova
18. dec 2022

@koniarova ok iba hovorim, ze nesuhlasim s "kolajnicami"

mici88
autor
20. dec 2022

Pôvodne som mala dostať menzes štvrtok-piatok minulého týždňa, vždy mám podľa aplikácie a aplikácia mi až dnes ukazuje meškanie štvrtý deň. Test som ale dnes zopakovala a je tam duch.

adeladulova
20. dec 2022

@mici88 drzim palce aby to vyslo 🥰🥰🥰🥰

koniarova
20. dec 2022

@mici88 super. Tak nech to vyjde.,👍