Testy sú negatívne a menzes nemám
No zienky este stale nemam menstruaciu a teh testy su negativ co mam robit mam este cakat a skusit test ???
@eliskaaa57 keď ti bude meškať 2 týždne a test bude negatívny, zavolaj lekarovi
@fallon1 mam 4 den taku slabu implantacne krvacanie do ruzova to ide a velmy malo ale jo to vidno
@fallon1 no mam bola som tam pred 2 tyzdnami vtedy to este bolo vsetko ok …
@beata_k 3 dni
@fallon1 ano preplati to co su za blbe otazky ??? 😀
@fallon1 🙂
@beata_k no mozno ..
@fallon1 prosim ta, aky mas dovod odpovedat na otazky, o ktorych nemas ani sajn? 🤦🤦🤦🤦🤦 chlap ide radit ohladom menzesu a tehotenstva
@fallon1 sle ku gynekologovi sa nechodi so vsetkym ihned. To by chudak nestihal a robil 24 hodin 7 dni v tyzdni a aj to by bolo malo. Toto este problem nie je. Mohla byt len posunuta ovulacia, alebo len proste je tento mesiac iny, alebo bude problem. Ale na to, ze zene “v podstate nic nie je” sa nechodi ku gyn
@fallon1 🤦🤦🤦🤦
3 dní meškania je ešte nič
@fallon1 ja sa nepasujem do role odbornicky. Pokial nevieme, kedy mala ovulaciu, tak tu su vsetky rady zbytocne. Ale ty budes taky troska jednoduchsi ( aj na margo tvojich odpovedi v inej diskusii), ked takto pises. Ze?
@fallon1 fakt porovnavas soferovanie a politiku s menzesom??? Omg 😂🤦😂🤦😂🤦😂🤦 tymto si to uplne zabil chlape 🤦🤦🤦
@fallon1 😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@viestta tusim tu mame druheho Zora 😂😂
@fallon1 ako vies, ze nie je tehotna???!!! V pohode mohla mat posunutu ovulaciu, tym padom ma aj lutealnu fazu posunutu a tehotensky test bude mat pozitivny neskor.