icon

Testy ukázali zvláštne zafarbenie: Čo ďalej?

6. sep 2024

Ahojte robím si stále testy lebo mám stále divnú menštruáciu iba také divne zfarbenie spinenie žiadna červená krv.Takze neviem či som tehotná alebo nie ale ten jeden test ma dosť prekvapil stalo sa vám také niečo? Ako ho mám brat?

autor
6. sep 2024
dadka1997
6. sep 2024

Obi dva su negatívne, ci vidíš že by obe ciarky boli rovnakej farby ?

autor
6. sep 2024

@dadka1997 ten jeden je iný ta druha čiarka je taká zvláštna ten jeden mi je jasný to som dala na porovnanie. Pozerala som na to jak trúba keď mám pravdu povedať.

dadka1997
6. sep 2024

Je to iba kanalik, kde ta ciarka ma byt... nie tehotna niesi a ak si si neni ista sprav iny test

janina1127
6. sep 2024

Také niečo sa môže stať aj keď je vadný test. Nie je tam ani náznak čiarky ani na jednom.

autor
6. sep 2024

@dadka1997 od Júla mi hapruje menzes a ja som stoho už nervózna doktorka ma ešte nevysetrila.

martul
6. sep 2024

Testy sú snehobiele, nie si tehotná. Načo sa dokola testuješ?

autor
6. sep 2024

@janina1127 ta biela čiarka na to jednom teste ma tak nejako zneistela.

autor
6. sep 2024

@martul lebo menstruacia nieje od Júla takú ako som mala tak preto. Je to skorej spomenie vo vedsom množstve.

nikaszan
6. sep 2024

Nie,niesi

martul
6. sep 2024

Testy máš negatívne!!! Koniec. Nie si tehotná.

sonicka107
6. sep 2024

ale ženy nemusíte byť až také agresívne veď sa len pekne spýtala nieje to bežný test že druhá čiarka je biela tak si chcela byť istá také ženy čo túžia po bábätku tak sa testujú a neviem čo noa čo... Autorka najlepšie spravíš ak zajdes ku gynekológovi a povieš o tvojich problémoch nech sa vyšetri a on už povie či je v poriadku všetko aj ten menzes alebo nie

autor
6. sep 2024

@sonicka107 nestretla som sa s takým testom. Neviem prečo sa testujeme stále keď príde taká menstruacia tak proste zneistiem sa otestujem je to pre mna zvláštne a hneď ide hlava že čo keď náhodou.

stela567
6. sep 2024

Po vyschnuti sa vytvoril kanálik.

esmeronka
7. sep 2024

Niesi tehotná keď ti hapruje menzes od júla to by ti už tie čiarky oči vybili...toto je bežný kanálik po vyschnuti testu

ysseba
7. sep 2024

Tak testy mozu byt aj chybne. Ja som mala dva mamatrsty take, ze nenasiakli vobec moč, zostali biele a suche. Tento bude tiez chybny, stane sa, ako vo vsetkom obcas 🤷🏼‍♀️

autor
8. sep 2024

@esmeronka aby som bola presná v Júli bol môj posledný normálny menzes.

autor
8. sep 2024

@ysseba stane sa to áno nic nieje 100% ale ja som ešte take nevidela preto som sa to tu báb pýtala.

ysseba
8. sep 2024

Vsetko je raz prvykrat 😂🤷🏼‍♀️