Tmavnutie tehotenského testu
Ahojte kocky , prosím Vás tie ktoré ste tehu alebo keď ste boli tehu , stalo sa Vám že Vám veľmi pomaličky tmavli testy a bolo to v poriadku ? Lebo predsa každé naše telo je iné a viem že tu niekde kocky písali že niektorým tmavnu pomaly a niektorým zas ukázalo hneď koľajnice . Ďakujem Vám krásne za odpoved ;) spodny je dnešný a horný je včerajší . Samostnatny test je samozrejme dnešný. Porovnám už uschnuté aby sa dali prirovnať .
Koľko si dpo ? Testovať sa má každý druhý deň . Každý deň to nemá zmysel. Hladina hcg v moči ti stúpa obden. 🙂
Autor myslím že už by si mala mať dosť silne// keď si 15-16 dní po oplodnení 🙆🏽♀️ nechcem tá sklamať ale mne mamatest tiež ukazoval pozit... A nebola som 😔 skus z ranného mocu iný test✊✊
Ale ako píšeš každá je ona tvoja hladina hcg môže byť ešte nízka aby to zachytil test ale niečo na tom teste vidím meska ti už ms?
Tak výdrž netestuj zbytočne sa stresujes počkaj 2-3dni keď bude meškať a potom skús testovať aby si nebola sklamaná ak by to bolo biochémie 😔✊✊
@miskamicha
@angi07 vdaka baby 🙂 áno ovu bola podľa BT cca pred 15-16 dňami . Tak som zvedavá 😔
Skúsila by som zajtra ráno iný test. Mamatesty sú v poslednej dobe falošne negatívne. Dupľom keď sú rovnaké.
To už by podľa mňa bola krajšia čiarka , ale ako vravíš každé telo je iné , držím palce daj potom vedieť 🥰
Autor a mimomaternicové ukazuje čiarkyy rovnako ako prosperujúce tehotenstvo podľa testov nemáš šancu na to prísť . Na to príde až lekár 🙂
Ja som mala pri druhom čiarky na teste až 6 deň po očakávanej ms... V deň a druhý deň nič, snehobiely... Po skoro týždni má ukecala kamoška že nech ešte skúsim spraviť a už bol pozitívny
Skus zajtra inu znacku a uvidis, clearblue, woman secret, livsane su dobre. Tymto by som este neverila na 100%.
@kukulienka83 tak ako vidím , nič nie je nemôžne😄uvidím ako odpdnem ja , keďže mi pár dni duchuju testy 🤷🏼♀️
@miskamicha áno chodíme do cár , urobili vyšetrenia a Dr zhodnotila že prirodzene nebude problém .. neviem , podľa mna je niekde problém s udržaním plodu
Reprodukcna imunologia, hormonalny profil este raz, spermiogram partnera - halosperm ak nebol vyaetreny. Nasadit vitaminy. Skuste obaja piť Macu peruansku a po ovu si nasad progeatanelle 200 mg 2x denne, pre istotu - neviem ci s tym lekar bude ok ti toto napisat ale za skusku to stoji. A zacni cvicit Cviky Ludmily mojzisovej a kup si aj ten jej čaj. Ja som dva mes.pila Macu a ten caj..a meaiac som.cvicila poctivo 1x az 2x denne a v ten cyklus som otehotnela, nam uz prirodzene nedavali sancu.
@noemikatka už som si zvykla 😔áno meškali ale nie moc , tak uvidíme čo teraz ďalej 🤷🏼♀️

oba su negat