Toto mi test ukázal, keď zaschol
Vyzera byt pozitivny 😊skus o 2 dni estw
Ja som včera robila test a nič tam nebolo
Je tam náznak, koľko máš do menzesu? Niečo sa črtá, ale s tesenim opatrne, treba počkať, ako to bude postupovať.
5 dni do MS
Co znamena "ked zaschol"??? Mas odcitavat vysledok podla navodu, nie o par hodin
@janulka1602 ty si tehu na 1000 %
Do minúty toto ukazal
@janulka1602 dievča.. Máš 2 ciarky. Podľa návodu to znamená tehotenstvo. Keďže máš do menzes 4 dni, ešte je všetko ako loteria.
@lala0950 tiež som mala 5 dní do ms ( alebo 9 dpi takéhoto ducha). A teraz čakám kedy už ten duch zo mňa vybehne (39 TT) 😄.
Do 2 dní mi test ukázal peknú ružovú čiarku.
@c_est_la_vie jeeeeeeee3j ja neviem či sa tešiť alebo radšej nie :(lebo včera test bol negativny a dnes tak vybehol
@lala0950 tak večer je moč zriadený, plus ešte je celkom skoro na test lebo hcg sa len začína vytvárať. O pár dní by mal silnieť.
Len sa ešte veľmi netes pre istotu, počkaj na dátum meskajucej menštruácie ( niekedy sa spustí a vajko vyplaví, ani lekári to nemajú ako ovplyvniť). Keď bude meškať 10 dní, zavolaj gynekologovi a ten ti podľa posledného menzesu dohodne termín aby tam už niečo videl ( skôr to nemá zmysel).
@lala0950 veď na Tom negatívne vidno prejasnenie druhej čiarky. Kľud.. všetko je na dobrej ceste a 5 dní pred ms je zázrak že vidíš ducha, pekne čiarky sa objavujú až po ms...
Ďakujem uvidime
zdá sa, že je to tam 🙂 . .. radšej skús urobiť pre istotu další test o pár dni.

urob neskorsie o par dni, ale gratulujem